توصیههایی در جهت ذبح بهداشتی دام و همچنین طریقه مصرف و نگهداری گوشت با توجه به افزایش آمار ذبح دام در کشور همزمان با عید قربان
رییس اداره بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت، با اشاره به افزایش آمار ذبح دام در کشور همزمان با عیدسعید قربان گفت : افراد بهتر است خرید دام را از مراکزی انجام دهند که زیر نظر سازمان دامپزشکی بوده و ذبح دام را نیز در کشتارگاهها انجام دهند./همچنین گوشت دام ذبح شده باید به مدت حداقل ۲۴ساعت در دمای چهار درجه سانتیگراد قرار داده شود./مردم از مصرف جگر خام خودداری کنند.
دیدگاه