پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20825 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری پرخاشگری یکی از علل اصلی وقوع نزاع در کرمانشاه است اعزام اولین گروه از زائران کرمانشاه به عمره مفرده مستاجران مراقب سامانه «خودنویس املاک» باشند

گوشت قربانی را فورا نخورید
21 مرداد 1398 - 12:53
شناسه : 101533
0
مدیر کل دامپزشکی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه از خانواده هاخواست گوشت قربانی را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده و فردای عید قربان آن را مصرف کنند/ امید حاج محمدی با تبریک عید قربان به مردم استان اظهار کرد: با توجه به احتمال بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام توصیه می شود خانواده ها از مصرف سریع گوشت قربانی صرف نظر کنند/حاج محمدی اضافه کرد: یکی از خطرناک ترین بیماری های مشترک بین انسان و دام بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است که برای پیشگیری از انتقال احتمالی این بیماری به افراد که به شدت هم خطرناک است، توصیه می‌شود خانواده‌ها گوشت قربانی را حداقل ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال مصرف کنند/مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: نگهداری گوشت دام تازه ذبح شده در یخچال به مدت ۲۴ ساعت سبب می شود تا علاوه بر ترد شدن گوشت به دلیل جمود نعشی، احتمال انتقال بیماری های خطرناکی مثل تب کریمه کنگو از بین برود.

پ
پ
حاج محمدی همچنین با اشاره به احتمال انتقال بیماری از طریق منافذ پوستی حین خرد کردن گوشت، از قصابان و زنان خانه دار که اقدام به خرد کردن گوشت دام قربانی می کند، خواست هنگام کار کردن حتماً از دستکش استفاده کرده و نکات بهداشتی را رعایت کنند.
 
حاج محمدی اشاره‌ای هم به ذبح رایگان دام در کشتارگاه های استان به مناسبت عید قربان داشته افزود: در استان ۱۲ کشتارگاه دام داریم که همگی این کشتارگاه ها امروز اقدام به کشتار دام‌های قربانی مردم استان به صورت رایگان کرده اند.
 
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه از همه مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه دام و سایر موارد در خصوص عرضه و ذبح غیرمجاز دام، با شماره ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس بگیرند/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.