امیری با اشاره به جایگاه ویژه تخم‌مرغ به عنوان یک فرآورده غنی پروتئینی و پرمصرف در سبد غذایی خانوار توصیه کرد: هنگام خرید این فراورده حتماً به تاریخ تولید و انقضاء ثبت شده بر روی تخم‌مرغ و برچسب بسته‌بندی آن توجه و از خرید تخم مرغ فاقد هویت خودداری کنند.معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با تأکید بر این‌که مدت زمان نگهداری تخم‌مرغ در یخچال چهار هفته است، گفت: شهروندان تخم مرغ مصرفی خود را از فروشگاه‌هایی خریداری کنند که تخم‌مرغ‌هایشان در یخچال نگهداری می‌شود، زیرا بهترین دما برای نگهداری تخم‌مرغ دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد است.وی خاطر نشان کرد: اگر تخم‌مرغ خریداری شده کثیف باشد باید آن را پاک کرده سپس در یخچال داخل کیسه فریزر قرار داد، چون شستن تخم‌مرغ مدت زمان نگهداری آن را کاهش داده و تخم‌مرغ زودتر فاسد می‌شود.وی اظهار کرد: شهروندان هر گونه فرآورده پروتئینی اعم از تخم‌مرغ، گوشت قرمز، مرغ و ماهی را صرفأ از مراکز عرضه مجاز تحت‌نظارت دامپزشکی تهیه کنند .مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را با سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در جریان بگذارند./ایسنا