معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه جایگاه استان را در حوزه تولید شیر و فرآورده های لبنی در کشور خوب ارزیابی کرد و گفت: هدف گذاری شده تا سه سال آینده تولید شیرخام استان به ۵۰۰ هزار تن برسد./ بهرام خانی، با بیان اینکه سرانه مصرف شیر بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ کیلوگرم در سال است، نیاز سالانه استان کرمانشاه به شیر را بین ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزار تن اعلام کرد./خانی با بیان اینکه سال گذشته ۳۳۶ هزار و ۵۰۰ تن شیر خام در استان تولید شد، گفت: برآورد می شود امسال میزان تولید شیر خام در استان به ۳۵۰ هزار تن برسد./خانی اضافه کرد: مازاد تولید شیر خام استان به صورت شیر و یا دیگر فرآورده های لبنی به استانهایی مثل خوزستان، همدان و… فرستاده می شود./معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به جایگاه خوب استان در حوزه تولید شیر و فرآورده های لبنی در کشور، گفت: در استان کارخانه های مطرح تولید محصولات لبنی داریم که حتی به خارج از کشور هم محصول صادر می کنند./خانی اشاره ای هم به برنامه سه ساله تولید شیر در استان کرمانشاه داشت و افزود: تولید شیر خام استان ظرف سه سال به ۵۰۰ هزار تن خواهد رسید.
دیدگاه