جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20720 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سازمان تئاتر، راه نجات تئاتر استانهاست خرید ۱۰۸ دستگاه اتوبوس درون‌شهری برای کرمانشاه بارندگی‌های شدید مشکلی در سطح استان ایجاد نکرده است تدوین برنامه پنج ساله برای آسفالت معابر شهری کرمانشاه/۵۰ هزار میلیارد ریال از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حال عملیاتی شدن است چرا در رستوران های جهان شهر خلاق خوراک بیشتر دنده کباب و خورشت خلال سرو می شود/نارضایتی مسافران از پرداخت هزینه مضاعف به برخی از سایتهای گردشگری خدمات ویژه سازمان حمل و نقل مسافر در ایام نوروز نکات کلیدی درباره سلامت آجیل شب عید هوای نوروز در کرمانشاه بارانی است اعمال محدودیت های ترافیکی و ممنوعیت ورود تانکرهای حامل سوخت از مرز پرویزخان مراسم تحویل سال در هفت امامزاده و بقعه متبرکه کرمانشاه برگزار می‌شود قضات کشیک در ایام نوروز در دادسرای کرمانشاه فعالیت می‌کنند کرمانشاه در غرقاب ازخودبیگانگی ‌فرهنگی‌ و عدم تعلقات هویتی به سر می برد/ تا چه زمان سطح‌مطالبه ما باید در حد آسفالت و رنگ امیزی جداول باشد آماده‌باش ۱۶۲ جایگاه سوخت کرمانشاه برای ایام نوروز آماده‌باش ۱۲۰۰ نفر برای خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی در کرمانشاه افزایش ۲۴ درصدی بارندگی‌ها در استان کرمانشاه حدود ۱۶ شهر کرمانشاه دچار تنش آبی اعلام ساعت کار اماکن تاریخی کرمانشاه در ایام نوروز ۴۰درصد هتل های برند کرمانشاه پر شده است/هتلداران چاره ای جز گرفتن وام‌کارمزدی سبک ندارند/بی میلی مسافر برای ماندن در اماکن اقامتی میدان آزادی کرمانشاه بازار شیرینی شب عید ۴۸ ساعت آخر داغ می‌شود + قیمت‌ها خودروهای حادثه‌ساز در کرمانشاه توقیف خواهند شد

چرا تابستان‌ها مرغ گران می‌شود؟
06 شهریور 1398 - 11:29
شناسه : 107683
0
با پیش‌بینی کاهش قیمت مرغ بعد از تابستان طلوع‌‌کرمانشاه :

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران ایران دلایل افزایش قیمت مرغ در فصل تابستان را تشریح کرد.
برومند چهارآیین، با بیان اینکه هر ساله در فصل تابستان شاهد افزایش قیمت مرغ در بازار هستیم، اظهار کرد: افزایش ناگهانی قیمت مرغ در برخی ایام سال و از جمله در فصل تابستان چندین دلیل دارد که اصلی‌ترین آن به کاهش عرضه برمی گردد./ چهارآیین ادامه داد: اولین دلیل افزایش قیمت مرغ به دلیل کاهش عرضه در فصل تابستان، به گرمای هوا برمی گردد، زیرا در فصل گرم سال وزن‌گیری مرغ به دلیل گرمی و خشکی هوا به شدت کاهش می یابد./عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران ایران ادامه داد: دلیل دیگر افزایش قیمت مرغ در مقطع کنونی به افزایش تلفات واحدهای مرغدارای در سال جاری به دلیل عدم دسترسی به واکسن ها به دلیل تحریم ها هم از جهت کمی و هم از جهت کیفی برمی گردد، زیرا در حال حاضر ۶۰ درصد واکسن های مورد نیاز صنعت طیور از کشور های خارجی وارد می شود./وی از پایین بودن کیفیت نهاده ها به عنوان یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت مرغ در شرایط کنونی یاد کرد و افزود: قبلا نهاده های مورد نیاز صنعت طیور را از کشورهای برزیل و آرژانتین وارد می کردیم که هم اکنون این نهاده‌ها از کشورهای هند و اوکراین وارد می شود که کیفیت به مراتب پایین‌تری دارند و همین سبب افزایش تلفات می شود./وی در ادامه دلیل اصلی دیگر افزایش قیمت مرغ در بازار را با افزایش تقاضا در ارتباط دانست و افزود: همواره در دو مقطع خاص سال شامل ۱۵ خرداد تا انتهای شهریور ماه و ۱۵ بهمن تا انتهای سال با افزایش قیمت مرغ به دلیل افزایش تقاضا در بازار مواجه هستیم.

پ
پ
چهارآیین اضافه کرد: در کنار همه این عوامل، کاهش شدید قدرت خرید مردم بازار مرغ را تحت تاثیر قرار داده، زیرا در حال حاضر که پنج دهک پایین جامعه قدرت خریدشان پایین آمده و توان خرید گوشت قرمز، ماهی، بوقلمون و… را ندارند، مرغ را کالای جایگزین کرده اند.
 
این کارشناس  صنعت طیور در نهایت دخالت های دولت در قیمت گذاری بازار مرغ را در بالا رفتن گاه و بی گاه قیمت مرغ اثرگذار ارزیابی کرد و افزود: انتظار داریم دولت از این نوع دخالت هایی که هیچ پشتوانه  کارشناسی ندارد صرف نظر کند، زیرا  به گواه تجربه سنوات اخیر دستوری کردن قیمت مرغ، کاهش عرضه این محصول را در پی خواهد داشت.
 
چهارآیین در ادامه با اشاره به ساختار خرده مالکی و بازار رقابتی مرغ در کشور گفت:  صفر تا ۱۰۰ مدیریت تولید مرغ بهتر است در اختیار بخش خصوصی گذاشته و ساختاری تعریف شود که تمام فرایند تولید و توزیع مرغ  تحت یک مدیریت واحد قرار گرفته و تصمیم گیری ها در این صنعت یکسان باشد، زیرا منفک بودن حلقه های صنعت از همدیگر سبب خواهد شد تا شاهد افت و خیزهای گاه و بی گاه بازار مرغ باشیم.
 

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران ایران در ادامه اشاره ای هم به وجود ۲۰ هزار و ۵۰۰ واحد مرغداری صنعتی در کشور داشت و افزود: این واحدها سالانه حدود سه میلیون تن مرغ زنده و به عبارتی دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کنند. 

 
چهارآیین سرانه مصرف گوشت مرغ را ۲۹ کیلوگرم در سال عنوان کرد و افزود: نیاز سالانه کشور به گوشت مرغ دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن است، لذا در کشور مازاد تولید داریم.
 
 وی تاکید کرد: در صورت حمایت همه جانبه امکان تولید و صادرات یک میلیون تن گوشت مرغ مازاد بر نیاز داخل وجود دارد./ایسنا
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.