جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20720 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سازمان تئاتر، راه نجات تئاتر استانهاست خرید ۱۰۸ دستگاه اتوبوس درون‌شهری برای کرمانشاه بارندگی‌های شدید مشکلی در سطح استان ایجاد نکرده است تدوین برنامه پنج ساله برای آسفالت معابر شهری کرمانشاه/۵۰ هزار میلیارد ریال از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حال عملیاتی شدن است چرا در رستوران های جهان شهر خلاق خوراک بیشتر دنده کباب و خورشت خلال سرو می شود/نارضایتی مسافران از پرداخت هزینه مضاعف به برخی از سایتهای گردشگری خدمات ویژه سازمان حمل و نقل مسافر در ایام نوروز نکات کلیدی درباره سلامت آجیل شب عید هوای نوروز در کرمانشاه بارانی است اعمال محدودیت های ترافیکی و ممنوعیت ورود تانکرهای حامل سوخت از مرز پرویزخان مراسم تحویل سال در هفت امامزاده و بقعه متبرکه کرمانشاه برگزار می‌شود قضات کشیک در ایام نوروز در دادسرای کرمانشاه فعالیت می‌کنند کرمانشاه در غرقاب ازخودبیگانگی ‌فرهنگی‌ و عدم تعلقات هویتی به سر می برد/ تا چه زمان سطح‌مطالبه ما باید در حد آسفالت و رنگ امیزی جداول باشد آماده‌باش ۱۶۲ جایگاه سوخت کرمانشاه برای ایام نوروز آماده‌باش ۱۲۰۰ نفر برای خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی در کرمانشاه افزایش ۲۴ درصدی بارندگی‌ها در استان کرمانشاه حدود ۱۶ شهر کرمانشاه دچار تنش آبی اعلام ساعت کار اماکن تاریخی کرمانشاه در ایام نوروز ۴۰درصد هتل های برند کرمانشاه پر شده است/هتلداران چاره ای جز گرفتن وام‌کارمزدی سبک ندارند/بی میلی مسافر برای ماندن در اماکن اقامتی میدان آزادی کرمانشاه بازار شیرینی شب عید ۴۸ ساعت آخر داغ می‌شود + قیمت‌ها خودروهای حادثه‌ساز در کرمانشاه توقیف خواهند شد

هشدار، در استفاده از لبنیات محلی دقت کنید
13 آذر 1397 - 17:48
شناسه : 12610
2
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: طبق بررسیهای به عمل آمده درصد بالایی از سهم لبنیات مصرفی مردم به لبنیات سنتی اختصاص دارد. لبنیات سنتی مورد تأئید معاونت غذا و دارو نیست. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر شهریار مستوفی گفت: برخی خانواده ها به دلیل اینکه هیچ فرایندی روی شیرخام محلی انجام نشده و یک محصول کاملا طبیعی است و از سوی دیگر به دلیل پر چرب بودن آن را به شیر های صنعتی ترجیح می دهند و همیشه شیر مصرفی خود را از مغازه های عرضه کننده فرآورده های لبنی فله ای یا اهالی روستا تهیه می کنند ام بایدبدانید عمده ترین بیماری های که از طریق این شیر منتقل می شود ، تب مالت و سل است/ شیرهای محلی با دست های آلوده درون ظروف غیر بهداشتی دوشیده می شود و مو، خون یا فضولات دام حداقل چیزهایی است که وارد آن می شود ، از سوی دیگر در صورت فساد محصول افراد غیر متعهد با افزودن جوش شیرین یا آب ژاول ، مزه تند و طعم نامطلوب شیر را مخفی می کنند/

پ
پ

دکتر شهریار مستوفی گفت: برخی خانواده ها به دلیل اینکه هیچ فرایندی روی شیرخام محلی انجام نشده و یک محصول کاملا طبیعی  است و از سوی دیگر به دلیل پر چرب بودن آن را به شیر های صنعتی ترجیح می دهند و همیشه شیر مصرفی خود را از مغازه های عرضه کننده فرآورده های لبنی فله ای یا اهالی روستا تهیه می کنند ام بایدبدانید عمده ترین بیماری های که از طریق این شیر منتقل می شود ، تب مالت و سل است.

وی افزود: شیرمحلی به شیری اطلاق میشودکه به طورسنتی ازگاوداری ها   یا مراکز جمع آوری شیر روستایی تهیه و به محلهای توزیع تحت عنوان لبنیات سنتی ازسطح بازار انتقال داده میشود و در آنجا با فرآوری مختصر و یادست نخورده به مشتری یا مصرف کننده تحویل میگردد.

دکتر مستوفی عنوان کرد: شیرهای محلی با دست های آلوده درون ظروف غیر بهداشتی دوشیده می شود و مو، خون یا فضولات دام حداقل چیزهایی است که وارد آن می شود ، از سوی دیگر در صورت فساد محصول افراد غیر متعهد با افزودن جوش شیرین یا آب ژاول ، مزه تند و طعم نامطلوب شیر را مخفی می کنند.

او گفت: شیر پاستوریزه یا شیر صنعتی به شیری اطلاق می شود که از گاوداری های صنعتی مجهز به سیستم شیر دوشی اتوماتیک و مدرن تهیه و با استفاده از تجهیزات مناسب به کارخانه پروسس انتقال و بعد از عملیات پاستوریزاسیون بسته بندی و با حفظ رعایت زنجیره سرد تحویل می گردد.

وی به برخی از مشکلاتی که در واحدهای لبینات به شکل سنتی وجود دارد اشاره کرد و افزود: کامل نبودن تجهیزات  پاستوریزاسیون شیر در فرآیند سنتی یک از مشکلات واحدهای لبنیات سنتی است. معیار اصلی در تعیین کفایت پاستوریزاسیون شیر درنابودی میکروبها یی است که عامل بیماریهای مشترک دام و انسان هستند که مهمترین آنها باکتریهای عامل تب مالت یا بروسلوز و تب کیو است حتی با فرض اینکه پاستوریزاسیون درشرایط رو باز به درستی انجام شود به دلیل این که کنترل دقیقی بر دما و زمان  فرایند وجود ندارد سایر ویژگیهای شیر ومحصولات لبنی آن مانند ارزش تغذیه ای وبار میکروبی تحت تاثیر این فرآوری کنترل نشده قرار می گیرد.

دکتر مستوفی خاطرنشان ساخت: عدم نظارت کافی از سوی سازمان های مسئول، درج نشدن تاریخ تولید و انقضاء ، نبود تجهیزات آزمایشگاهی، را برخی دیگر از مشکلات موجود در واحدهای لبنیات سنتی دانست و افزود: شستشوی نامناسب تجهیزات و استفاده از ظروف بسته بندی نامناسب در واحدهای سنتی که پس از پایان تولید شستشو بصورت دستی انجام می شود و معمولابرای اینکار از آب داغ و محلولهای ضدعفونی استفاده می شود. از آنجا که بسیاری از نقاط کور تجهیزات با این روش تمیز نمی شود لذا محل مناسبی برای تجمع میکروبها و آلودگی های محصولات می باشند. طبق تحقیقاتی که در کشور انجام شده بارمیکروبی شیرهای   فله ای گاهاً به ۵۰۰ میلیون در هر سی سی میرسد در حالی که بر اساس استانداردهای کشور بارمیکروبی در هر سی سی باید کمتر از یک میلیون باشد/بهداشت نیوز

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.