جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی خبازان کرمانشاهی اعمال نشده است
18 آذر 1397 - 11:11
شناسه : 12946
0
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 کشور با اشاره به افزایش قیمت نان در استان کرمانشاه گفت: هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی نانوایان استان کرمانشاه اعمال نشده است. طلوع‌‌کرمانشاه :

مظفر رحیمی اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت آرد در استان کرمانشاه اعمال نشده بنابراین افزایش قیمت نان ناشی از افزایش قیمت آرد نیست.وی ا اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشان‌دهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهره‌مند شوند.رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نان‌های مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.

پ
پ
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به افزایش قیمت نان در استان کرمانشاه گفت: هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی نانوایان استان کرمانشاه اعمال نشده است.
مظفر رحیمی اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت آرد در استان کرمانشاه اعمال نشده بنابراین افزایش قیمت نان ناشی از افزایش قیمت آرد نیست.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشان‌دهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهره‌مند شوند.

رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نان‌های مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.

وی با اشاره به اینکه آرد مرغوب باید از گندم مناسب تولید شود، عنوان کرد: براساس ضوابط و مقررات و ارتقای کیفیت و نگهداری گندم‌های تولیدی در سطح استان کرمانشاه سیلوهای مکانیزه‌ای ساخته شده است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور افزود: این سیلوها دارای به‌روزترین تکنولوژی‌ها هستند و این موضوع سبب حفظ کیفیت گندم و در نهایت تولید آرد مرغوب می‌شود.

رحیمی گفت: کارخانجات آرد مختار هستند از گندم‌های موجود در سیلوها نمونه‌برداری کنند و گندم مورد نیاز خود را از سیلوی انتخابی تأمین کنند و بعد از تولید آرد نیز از محصول کارخانه نمونه‌برداری می‌شود./ذاکر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.