مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشاندهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزشهای سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهرهمند شوند.
رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نانهای مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.
وی با اشاره به اینکه آرد مرغوب باید از گندم مناسب تولید شود، عنوان کرد: براساس ضوابط و مقررات و ارتقای کیفیت و نگهداری گندمهای تولیدی در سطح استان کرمانشاه سیلوهای مکانیزهای ساخته شده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور افزود: این سیلوها دارای بهروزترین تکنولوژیها هستند و این موضوع سبب حفظ کیفیت گندم و در نهایت تولید آرد مرغوب میشود.
رحیمی گفت: کارخانجات آرد مختار هستند از گندمهای موجود در سیلوها نمونهبرداری کنند و گندم مورد نیاز خود را از سیلوی انتخابی تأمین کنند و بعد از تولید آرد نیز از محصول کارخانه نمونهبرداری میشود./ذاکر
دیدگاه