کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- مهندس بازوند استاندار کرمانشاه شنبه ۲۸ دی ماه در نشست شورای برنامه ریزی استان که با حضور احمد صفری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس، دکتر حاتمی معاون اقتصادی استاندار، مهندس سالاری معاون عمرانی استاندار، خسروی مدیرکل روابط عمومی استانداری و مدیران ادارات و دستگاه های اجرایی استان برگزار شد؛ اظهار داشت: متاسفانه در حوزه خوراکی ها شاهد یک تورم ۵۶ درصدی بوده ایم که این امر به اقتصاد استان لطمه زده است./وی افزود: متاسفانه نرخ خدمات رستوران ها و هتل های کرمانشاه نسبت به همدان حداقل ۲۵ درصد گران تر است و برخی سفره خانه ها و رستوران ها گاه برای هر پرس غذا فاکتورهای عجیبی صادر میکنند./استاندار کرمانشاه تاکید کرد: تداوم این وضعیت میتواند آسیبهای جبران ناپذیری به صنعت گردشگری و رویداد کرمانشاه ۲۰۲۰ وارد کند زیرا گردشگر به دنبال دریافت خدمات ارزانتر است./وی با انتقاد جدی از وجود یک گرانی کاذب در بخش میوه و تره بار استان اظهار داشت: در این شهر وانتبارها، گوجه فرنگی را کیلویی ۳۸۰۰ تومان میفروشند ولی همین گوجه را مغازهدار کیلویی ۸ هزار تومان می فروشد. چنین موارد مشابهی در برخی اقلام دیگر نیز به چشم می خورد./نماینده عالی استان با تاکید بر اینکه تداوم چنین وضعیتی برای مدیریت ارشد استان قابل قبول نیست؛ اظهار داشت: سازمان تعزیرات، بازرسی سازمان صمت و میراث فرهنگی باید با واحدهایی که با افزایش غیرقانونی قیمت ها موجب بالارفتن نرخ تورم شده اند با جدیت و حساسیت تمام برخورد کند.
دیدگاه