وی اضافه کرد: اکنون هم با توجه به شروع فصل بهار و رویش گیاهان خوراکی در نظر داریم تا با فیلمبرداری از محل رویش، تهیه و نحوه پخت خورشت کنگر و نان پیچک و کلانه، پرونده آنها را برای ثبت ملی آماده کرده و به وزارتخانه ارسال کنیم.
مسوول ثبت آثار ملی اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کرمانشاه بابیان اینکه ثبت ملی سایر غذاها و خوراکیهای محلی هم که با گیاهان بهاری پخت میشوند در دستور کار قرار گرفته است، افزود: هرچند ممکن است غذاهایی که با گیاهان خوراکی در کرمانشاه پخت میشود در استانهای همجوار هم آنها را داشته باشیم، اما نحوه پخت آنها در هر منطقه متفاوت است و از این نظر مشکلی برای ثبت ملی آنها نداریم/ایرنا
دیدگاه