پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

تسریع در بیماریابی مهمترین برنامه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است
07 خرداد 1399 - 10:16
شناسه : 217515
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر «محمودرضا مرادی» سه شنبه شب در نشست تامین تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه یکی از رسالت‌های دانشگاه علوم‌ پزشکی در موضوع اپیدمی کرونا بیماریابی است و ‌این ‌کار با قوت در کرمانشاه ادامه دارد، افزود: پس از شناسایی افراد مبتلا و مثبت شدن آزمایش آنها طبیعتا افراد خانواده و نزدیکان فرد بیمار مورد پایش و انجام تست قرار می‌گیرند و در نتیجه تعداد انجام آزمایشات تشخیص قطعی کووید ۱۹ افزایش پیدا می‌کند./او گفت: این امر به صورت تصاعدی موجب بالارفتن نیاز به انجام تست می شود و شمار نمونه‌های آزمایش افزایش پیدا کرده و علاوه بر این متقاضیان انجام تست تشخیصی کووید ۱۹ در استان نیز افزایش پیدا کرده است./وی اظهار داشت: علاوه بر تمام برنامه‌ریزی‌ها و تلاش‌هایی که تاکنون انجام شده، برای افزایش نمونه گیری‌ها و تسریع در مراحل انجام تست باید دستگاه‌های Pcr (آزمایش) جدیدی را خریداری نماییم./رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: خریداری این دستگاه ها از مصوبه‌های ستاد کرونای استان است و دانشگاه و استانداری به صورت مشترک در حال خرید ۲ دستگاه Pcr جدید می‌باشد./مرادی افزود: نتیجه این کار پاسخگویی مناسب به درخواست ها، بیماریابی و کنترل افراد مبتلا و در نهایت قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا خواهد بود.

پ
پ

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تسریع در بیماریابی و کنترل افراد مبتلا از مهمترین برنامه‌های این دانشگاه در راستای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است.

  دکتر «محمودرضا مرادی» سه شنبه شب در نشست تامین تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه یکی از رسالت‌های دانشگاه علوم‌ پزشکی در موضوع اپیدمی کرونا بیماریابی است و ‌این ‌کار با قوت در کرمانشاه ادامه دارد، افزود: پس از شناسایی افراد مبتلا و مثبت شدن آزمایش آنها طبیعتا افراد خانواده و نزدیکان فرد بیمار مورد پایش و انجام تست قرار می‌گیرند و در نتیجه تعداد انجام آزمایشات تشخیص قطعی کووید ۱۹ افزایش پیدا می‌کند.

او گفت: این امر به صورت تصاعدی موجب بالارفتن نیاز به انجام تست می شود و شمار نمونه‌های آزمایش افزایش پیدا کرده و علاوه بر این متقاضیان انجام تست تشخیصی کووید ۱۹ در استان نیز افزایش پیدا کرده است.

وی اظهار داشت: علاوه بر تمام برنامه‌ریزی‌ها و تلاش‌هایی که تاکنون انجام شده، برای افزایش نمونه گیری‌ها و تسریع در مراحل انجام تست باید دستگاه‌های Pcr (آزمایش) جدیدی را خریداری نماییم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: خریداری این دستگاه ها از مصوبه‌های ستاد کرونای استان است و دانشگاه و استانداری به صورت مشترک در حال خرید ۲ دستگاه Pcr جدید می‌باشد.

مرادی افزود: نتیجه این کار پاسخگویی مناسب به درخواست ها، بیماریابی و کنترل افراد مبتلا و در نهایت قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا خواهد بود.

سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد تا روز ۶ خرداد ۱۳۹۹ و براساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۷۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که از بین مبتلایان جدید، ۳۵۲ مورد بستری و یک هزار و ۴۳۵ مورد از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.
کیانوش جهانپور افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۳۹ هزار و ۵۱۱ نفر رسید و متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به هفت هزار و ۵۰۸ نفر رسید.

به گفته او، تاکنون ۱۰۹ هزار و ۴۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند./ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.