پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

روش‌های مراقبت از یک بیمار کرونایی در “خانه”
22 تیر 1399 - 9:28
شناسه : 235731
2
طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر سیاوش وزیری، مهمترین اصل در نگهداری یک بیمار کرونایی در خانه را تهیه اتاق جدا و مجزا برای این بیماران عنوان کرد وافزود: در اتاقی که بیمار کرونایی بستری می شود باید درب کاملا بسته بوده و پنجره های آن برای مبادله هوا با محیط خارج از منزل، باز باشد./وی افزود: مسئول نگهداری از این بیماران در خانه، باید یک فرد جوان و زیر ۴۰ سال باشد و این فرد نباید هیچگونه بیماری زمینه‌ای داشته و یا از داروهای کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن استفاده کند./وزیری تصریح کرد: تردد مسئول نگهداری بیماران به اتاق بیمار کرونایی هم باید محدود باشد و برای هر بار تردد هم باید از ماسک  و دستکش استفاده کرده و پس از خروج از اتاق باید این لوازم محافظتی را دور بیندازد./وی افزود: ترجیحا بهتر است اگر بیمار توانایی از جا برخواستن دارد، غذا و لوازم مورد نیاز او را پشت درب اتاق گذاشته و از بیمار بخواهیم برای لحظه ای درب را باز کرده و آن لوازم و مواد خوراکی را بردارد./این متخصص بیماری های عفونی خاطرنشان کرد:حمام و دستشویی بیماران کرونایی باید جدا از سایر افراد خانواده باشد و در صورتی که این امکان فراهم نیست باید بعد از هر بار استفاده بیمار، سطوح داخل دستشویی و حمام و حتی دستگیره‌ها با محلول آب و مایع سفید کننده(وایتکس) به میزان یک به ۹ ( یک لیوان وایتکس و ۹ لیوان آب) شست و شو و ضدعفونی شود./وی افزود: بیماران کرونایی به هیچ عنوان نباید در داخل خانه تردد داشته و هنگامی که درب اتاق را باز می کنند باید حتما ماسک داشته باشند و توصیه بر این است در داخل اتاق نیز هنگام سرفه و عطسه حتما از ماسک استفاده کنند که قطرات تنفسی آلوده در محیط اتاق پراکنده نشود./وزیری در خصوص شست و شوی لباس این افراد، گفت: لباس این بیماران باید به سرعت در ماشین لباسشویی انداخته شده و درجه حرارت آب روی ۷۰ درجه تنظیم شود و برای شست و شو با دست هم، پودرهای لباسشویی دستی مناسب است و بهتر است از آب گرم استفاده شود.

پ
پ

 افزایش مبتلایان کرونا در جامعه به حدی رسیده که حالا خیلی از خانواده‌ها تجربه داشتن یک بیمار کرونایی را در محیط خانه و خانواده پیدا کرده اند.

بسیاری از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بیماری را به شکل خفیف تا متوسط آن می گیرند و به راحتی می توان در محیط خانه از آنها مراقبت کرد و نیازی به مراجعه و بستری این بیماران در بیمارستان نیست.

تنها شرط لازم برای نگهداری از این بیماران در خانه و در امان ماندن سایر اعضای خانواده از خطر ابتلا به کرونا، رعایت برخی نکات بهداشتی است که در گفت و گو با یک متخصص بیماریهای عفونی به تشریح مهمترین آن‌ها پرداختیم.

دکتر سیاوش وزیری، مهمترین اصل در نگهداری یک بیمار کرونایی در خانه را تهیه اتاق جدا و مجزا برای این بیماران عنوان کرد وافزود: در اتاقی که بیمار کرونایی بستری می شود باید درب کاملا بسته بوده و پنجره های آن برای مبادله هوا با محیط خارج از منزل، باز باشد.

وی افزود: مسئول نگهداری از این بیماران در خانه، باید یک فرد جوان و زیر ۴۰ سال باشد و این فرد نباید هیچگونه بیماری زمینه‌ای داشته و یا از داروهای کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن استفاده کند.

وزیری تصریح کرد: تردد مسئول نگهداری بیماران به اتاق بیمار کرونایی هم باید محدود باشد و برای هر بار تردد هم باید از ماسک  و دستکش استفاده کرده و پس از خروج از اتاق باید این لوازم محافظتی را دور بیندازد.

وی افزود: ترجیحا بهتر است اگر بیمار توانایی از جا برخواستن دارد، غذا و لوازم مورد نیاز او را پشت درب اتاق گذاشته و از بیمار بخواهیم برای لحظه ای درب را باز کرده و آن لوازم و مواد خوراکی را بردارد.

این متخصص بیماری های عفونی خاطرنشان کرد: حمام و دستشویی بیماران کرونایی باید جدا از سایر افراد خانواده باشد و در صورتی که این امکان فراهم نیست باید بعد از هر بار استفاده بیمار، سطوح داخل دستشویی و حمام و حتی دستگیره‌ها با محلول آب و مایع سفید کننده(وایتکس) به میزان یک به ۹ ( یک لیوان وایتکس و ۹ لیوان آب) شست و شو و ضدعفونی شود.

وی افزود: بیماران کرونایی به هیچ عنوان نباید در داخل خانه تردد داشته و هنگامی که درب اتاق را باز می کنند باید حتما ماسک داشته باشند و توصیه بر این است در داخل اتاق نیز هنگام سرفه و عطسه حتما از ماسک استفاده کنند که قطرات تنفسی آلوده در محیط اتاق پراکنده نشود.

وزیری در خصوص شست و شوی لباس این افراد، گفت: لباس این بیماران باید به سرعت در ماشین لباسشویی انداخته شده و درجه حرارت آب روی ۷۰ درجه تنظیم شود و برای شست و شو با دست هم، پودرهای لباسشویی دستی مناسب است و بهتر است از آب گرم استفاده شود.

وی افزود: اگر قرار است لباس ها با تاخیر شسته شود، بهتر است آنها را داخل کیسه ای انداخته و درب آن را تا زمان شست و شو محکم ببندند.

این متخصص بیماری های عفونی افزود: با توجه به همه گیری کرونا امکان انجام تست PCR کرونا برای همه افراد ممکن نیست، بنابراین افرادی که علائمی مشابه آنفلوآنزا دارند بهتر است خود را کرونایی تصور کرده و در قرنطینه خانگی بمانند و نکات ذکر شده را با دقت رعایت کنند.

وزیری خاطرنشان کرد: در حال حاضر برخی علائم بیماری، مشابه مسمومیت است و افرادی که علائمی مانند تهوع، استفراغ، بی اشتهایی و اسهال دارند هم بهتر است خود را یک بیمار کرونایی فرض کرده و در قرنطینه خانگی بمانند.

وی در خصوص مدت قرنطینه خانگی، گفت: این کار برای فرم های خفیف بیماری تا ۱۴ روز و برای فرم های شدیدتر تا ۲۱ روز توصیه می شود و افراد طی این روزها باید رعایت نکات بهداشتی را داشته و از انتقال بیماری به سایر افراد خانواده پیشگیری کنند/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.