پنج شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 18 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20789 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور حوادث رانندگی در جاده های کرمانشاه ۲ کشته و ۳ زخمی به جا گذاشت غذاهای محلی وارد منوی رستوران‌های کرمانشاه می‌شود فعالیت جهادی عمرانی خدماتی در مناطق هشت‌گانه کرمانشاه از امروز آغاز شد

گوسفند قربانی کیلویی چند؟
09 مرداد 1399 - 9:13
شناسه : 243526
2
طلوع‌‌کرمانشاه :

نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده کرمانشاه، قیمت هر کیلوگرم گوسفند زنده در آستانه عید قربان را بین ۴۰ تا ۴۲ هزار تومان اعلام کرد/شهریار باوندپور در آستانه عید قربان  اظهار کرد: همه ساله در آستانه عید قربان تقاضا برای خرید دام زنده به اوج خود می‌رسد و همین موضوع منجر به افزایش قیمت دام زنده می‌شود، در حالیکه عید قربان امسال افزایش قیمتی نداشته‌ایم.وی با بیان اینکه توصیه های کادر سلامت مبنی بر عدم  ذبح دام زنده در منازل در عدم افزایش قیمت بی تاثیر نبوده، گفت: همچنین بالا رفتن جمعیت دامی استان به دلیل عدم صادرات دام زنده نیز در افزایش نیافتن قیمت دام زنده نقش اساسی داشته است/وی اشاره ای هم به میزان گوشت قرمز تولیدی سالانه استان کرمانشاه داشت و گفت: در حالی که میزان تولید سالانه گوشت قرمز استان ۴۰ هزار تن است، نیاز سالانه استان به گوشت قرمز  بین ۲۶ تا ۲۷ هزار تن است و حدود ۱۳ هزار تن مازاد تولید گوشت قرمز داریم که این مازاد تولید یا بعد از کشتار و به صورت بسته بندی و یا به شکل دام زنده  از استان خارج می شود.

پ
پ

وی با بیان اینکه هیچ کمبودی برای تامین دام زنده مورد نیاز عید قربان در استان نداریم، گفت: چون صادرات دام زنده نداشته ایم، در دامداری های استان انباشت دام زنده داریم.

بهرام خانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز دربیان اینکه به وفور دام زنده در استان داریم، گفت: نه فقط هیچ کمبودی برای تامین دام زنده عید قربان مردم استان نداریم، بلکه حتی مازاد دام هم داریم.

وی اشاره ای هم به میزان گوشت قرمز تولیدی سالانه استان کرمانشاه داشت و گفت: در حالی که میزان تولید سالانه گوشت قرمز استان ۴۰ هزار تن است، نیاز سالانه استان به گوشت قرمز  بین ۲۶ تا ۲۷ هزار تن است و حدود ۱۳ هزار تن مازاد تولید گوشت قرمز داریم که این مازاد تولید یا بعد از کشتار و به صورت بسته بندی و یا به شکل دام زنده  از استان خارج می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: در صورتی که صادرات دام زنده آزاد باشد، بخشی از مازاد دام تولیدی استان به شکل دام زنده به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

خانی در پایان جمعیت دامی استان کرمانشاه را در حال حاضر چهار میلیون و ۹۵۰ هزار واحد دامی اعلام کرد/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.