یاری‌پور سرمایه‌گذاری برای ورود به حوزه فرآوری پیاز در شهرستان را توجیه‌پذیر عنوان کرد و افزود: از سرمایه‌گذارانی که بخواهند در زمینه ایجاد واحدهای سردخانه‌ای و یا فرآوری پیاز در شهرستان ورود کنند حمایت می‌کنیم، سرمایه گذاران متقاضی می توانند با آورده ۲۰ درصدی تسهیلات ۱۲ تا ۱۸ درصدی با بازپرداخت حداقل پنج ساله دریافت کنند.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به سطح زیر کشت پیاز در شهرستان هرسین داشت و گفت: امسال در این شهرستان ۳۵۰ هکتار پیاز کشت شده  و پیش‌بینی می‌شود نزدیک ۲۰ هزار تن پیاز در هرسین تولید شود.

یاری‌پور متوسط عملکرد پیاز را در مزارع شهرستان هرسین حدود ۵۵ تن در هکتار عنوان کرد و افزود: اکثر پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز است، این پیاز به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد. 

یاری‌پور گفت: شهرستان هرسین یکی از قطب‌های تولید پیاز کشور به شمار می‌رود و همه ساله ۱۰ درصد از پیاز تولیدی این شهرستان به خارج از کشور صادر می‌شود.

 برداشت پیاز در شهرستان هرسین از اوایل شهریور شروع شده و تا اواسط مهر ماه ادامه خواهد داشت./ایسنا