پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

قیمتِ پایینِ پیاز اشک پیازکاران هرسینی را درآورد
25 شهریور 1399 - 12:32
شناسه : 259940
0
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین طلوع‌‌کرمانشاه :

علیرضا یاری‌پور اظهار کرد: هم‌اکنون پیاز با قیمت هر کیلوگرم بین دو هزار تا ۲۳۰۰ تومان از پیازکاران هرسینی خریداری می شود و در بازار با قیمتی بین سه تا چهار هزار تومان به دست مصرف کنندگان می‌رسد./وی افزود: این در حالیست که معمولا هر ساله پس از اتمام فصل برداشت، واسطه‌ها قیمت‌ها را  بالا می‌برند و دست تولیدکنندگان از درآمد پیاز کوتاه می‌ماند. بعنوان نمونه سال گذشته در مقاطعی که پیاز  در دست دلالان بود قیمت آن در بازار به هر کیلوگرم بین ۱۵ تا ۱۶ هزار تومان هم رسید./مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در ادامه از نبود واحدهای فراوری مرتبط با پیاز به عنوان یکی از چالش های پیش روی کشت پیاز در شهرستان یاد کرد و افزود: هم اکنون هیچ واحد فرآوری و سردخانه‌ای برای نگهداری و انبار پیاز در فصل برداشت در شهرستان وجود ندارد و همین سبب می‌شود تا قیمت پیاز در فصل برداشت در پایین ترین میزان خود باشد و این مسئله کشاورزان را از درآمدهای کشت پیاز بی بهره می‌کند.

پ
پ

یاری‌پور سرمایه‌گذاری برای ورود به حوزه فرآوری پیاز در شهرستان را توجیه‌پذیر عنوان کرد و افزود: از سرمایه‌گذارانی که بخواهند در زمینه ایجاد واحدهای سردخانه‌ای و یا فرآوری پیاز در شهرستان ورود کنند حمایت می‌کنیم، سرمایه گذاران متقاضی می توانند با آورده ۲۰ درصدی تسهیلات ۱۲ تا ۱۸ درصدی با بازپرداخت حداقل پنج ساله دریافت کنند.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به سطح زیر کشت پیاز در شهرستان هرسین داشت و گفت: امسال در این شهرستان ۳۵۰ هکتار پیاز کشت شده  و پیش‌بینی می‌شود نزدیک ۲۰ هزار تن پیاز در هرسین تولید شود.

یاری‌پور متوسط عملکرد پیاز را در مزارع شهرستان هرسین حدود ۵۵ تن در هکتار عنوان کرد و افزود: اکثر پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز است، این پیاز به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد. 

یاری‌پور گفت: شهرستان هرسین یکی از قطب‌های تولید پیاز کشور به شمار می‌رود و همه ساله ۱۰ درصد از پیاز تولیدی این شهرستان به خارج از کشور صادر می‌شود.

 برداشت پیاز در شهرستان هرسین از اوایل شهریور شروع شده و تا اواسط مهر ماه ادامه خواهد داشت./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.