پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 28 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20720 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سازمان تئاتر، راه نجات تئاتر استانهاست خرید ۱۰۸ دستگاه اتوبوس درون‌شهری برای کرمانشاه بارندگی‌های شدید مشکلی در سطح استان ایجاد نکرده است تدوین برنامه پنج ساله برای آسفالت معابر شهری کرمانشاه/۵۰ هزار میلیارد ریال از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در حال عملیاتی شدن است چرا در رستوران های جهان شهر خلاق خوراک بیشتر دنده کباب و خورشت خلال سرو می شود/نارضایتی مسافران از پرداخت هزینه مضاعف به برخی از سایتهای گردشگری خدمات ویژه سازمان حمل و نقل مسافر در ایام نوروز نکات کلیدی درباره سلامت آجیل شب عید هوای نوروز در کرمانشاه بارانی است اعمال محدودیت های ترافیکی و ممنوعیت ورود تانکرهای حامل سوخت از مرز پرویزخان مراسم تحویل سال در هفت امامزاده و بقعه متبرکه کرمانشاه برگزار می‌شود قضات کشیک در ایام نوروز در دادسرای کرمانشاه فعالیت می‌کنند کرمانشاه در غرقاب ازخودبیگانگی ‌فرهنگی‌ و عدم تعلقات هویتی به سر می برد/ تا چه زمان سطح‌مطالبه ما باید در حد آسفالت و رنگ امیزی جداول باشد آماده‌باش ۱۶۲ جایگاه سوخت کرمانشاه برای ایام نوروز آماده‌باش ۱۲۰۰ نفر برای خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی در کرمانشاه افزایش ۲۴ درصدی بارندگی‌ها در استان کرمانشاه حدود ۱۶ شهر کرمانشاه دچار تنش آبی اعلام ساعت کار اماکن تاریخی کرمانشاه در ایام نوروز ۴۰درصد هتل های برند کرمانشاه پر شده است/هتلداران چاره ای جز گرفتن وام‌کارمزدی سبک ندارند/بی میلی مسافر برای ماندن در اماکن اقامتی میدان آزادی کرمانشاه بازار شیرینی شب عید ۴۸ ساعت آخر داغ می‌شود + قیمت‌ها خودروهای حادثه‌ساز در کرمانشاه توقیف خواهند شد

احتمال انتقال کرونا از راه مصرف “گوشت” چقدر است؟
25 آبان 1399 - 11:27
شناسه : 261874
0
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

شاهرخ یارویسی  در پاسخ به این سوال، گفت: تاکنون هیچ گزارشی از انتقال کووید ۱۹ از طریق مصرف گوشت اعلام نشده است./وی اضافه کرد: اگرچه تاکنون هیچ گزارش مستند علمی نه فقط در کشور ما بلکه در همه دنیا مبنی بر انتقال کووید ۱۹ از طریق مصرف گوشت و فرآورده های دامی گزارش نشده، اما این موضوع به معنای رد کامل فرضیه احتمال انتقال کووید ۱۹ از طریق مصرف گوشت و فرآورده های دامی آلوده نیست، چون ممکن است تاکنون اصلا تحقیقاتی در این زمینه انجام نشده باشد./معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه سپس با بیان اینکه آلودگی گوشت، مرغ و ماهی به کووید ۱۹ هیچ توجیه علمی ندارد، گفت: اگر هم آلودگی وجود داشته باشد مربوط به مراحل پس از کشتار است که آن هم از طریق طبخ گوشت در دمای بالا از بین می‌رود، با این حال احتمال انتقال آن در مراحل قبل از طبخ و در فاصله انتقال از فروشگاه تا مرحله خرد کردن و یا انتقال به قابلمه دور از انتظار نیست./یارویسی در ادامه با توصیه به خانواده ها برای رعایت پروتکل های بهداشتی در تهیه و طبخ گوشت، گفت: از خانواده ها تقاضا می شود برای جلوگیری از انتقال کووید۱۹ از طریق گوشت حتما در فرآیند خرد کردن و طبخ گوشت از دستکش استفاده شود/ وی اضافه کرد: به خانواده ها توصیه می شود برای پیشگیری از شیوع کرونا از تکه تکه کردن گوشت به خصوص گوشت مرغ در واحدهای عرضه کننده صرف نظر کنند و این کار را خودشان در منزل و با رعایت نکات بهداشتی انجام دهند./یارویسی اضافه کرد: گوشت آلوده به ویروس کرونا نیست، اما احتمال اینکه فردی که اقدام به قطعه قطعه کردن آن می کند مبتلا بوده و یا وسایل مورد استفاده او مثل میز و چاقو آلوده به ویروس باشد، وجود دارد که در این صورت احتمال انتقال بیماری وجود دارد.

پ
پ

۹ ماهی هست که از شیوع کرونا می‌گذرد، اما هر روز اطلاعات جدیدی درخصوص این بیماری و راه‌های انتقال آن شنیده می‌شود.

یکی از سوالاتی که ممکن است اغلب خانواده ها در مورد این بیماری داشته باشند این است که احتمال انتقال آن از طریق مصرف گوشت قرمز، مرغ و ماهی چقدر است؟

شاهرخ یارویسی  در پاسخ به این سوال، گفت: تاکنون هیچ گزارشی از انتقال کووید ۱۹ از طریق مصرف گوشت اعلام نشده است.

وی اضافه کرد: اگرچه تاکنون هیچ گزارش مستند علمی نه فقط در کشور ما بلکه در همه دنیا مبنی بر انتقال کووید ۱۹ از طریق مصرف گوشت و فرآورده های دامی گزارش نشده، اما این موضوع به معنای رد کامل فرضیه احتمال انتقال کووید ۱۹ از طریق مصرف گوشت و فرآورده های دامی آلوده نیست، چون ممکن است تاکنون اصلا تحقیقاتی در این زمینه انجام نشده باشد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه سپس با بیان اینکه آلودگی گوشت، مرغ و ماهی به کووید ۱۹ هیچ توجیه علمی ندارد، گفت: اگر هم آلودگی وجود داشته باشد مربوط به مراحل پس از کشتار است که آن هم از طریق طبخ گوشت در دمای بالا از بین می‌رود، با این حال احتمال انتقال آن در مراحل قبل از طبخ و در فاصله انتقال از فروشگاه تا مرحله خرد کردن و یا انتقال به قابلمه دور از انتظار نیست.

یارویسی در ادامه با توصیه به خانواده ها برای رعایت پروتکل های بهداشتی در تهیه و طبخ گوشت، گفت: از خانواده ها تقاضا می شود برای جلوگیری از انتقال کووید۱۹ از طریق گوشت حتما در فرآیند خرد کردن و طبخ گوشت از دستکش استفاده شود

 وی اضافه کرد: به خانواده ها توصیه می شود برای پیشگیری از شیوع کرونا از تکه تکه کردن گوشت به خصوص گوشت مرغ در واحدهای عرضه کننده صرف نظر کنند و این کار را خودشان در منزل و با رعایت نکات بهداشتی انجام دهند.

یارویسی اضافه کرد: گوشت آلوده به ویروس کرونا نیست، اما احتمال اینکه فردی که اقدام به قطعه قطعه کردن آن می کند مبتلا بوده و یا وسایل مورد استفاده او مثل میز و چاقو آلوده به ویروس باشد، وجود دارد که در این صورت احتمال انتقال بیماری وجود دارد.

وی در خاتمه از مردم خواست تا گوشت و مرغ را از مراکز مجاز خریداری کرده و به هیچ عنوان از افرادی که در معابر اقدام به کشتار غیرمجاز دام و یا فروش مرغ زنده می کنند، خریداری نکنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.