پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20826 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری پرخاشگری یکی از علل اصلی وقوع نزاع در کرمانشاه است اعزام اولین گروه از زائران کرمانشاه به عمره مفرده

چرا قیمت “مرغ” پَر کشید؟
04 آذر 1399 - 12:27
شناسه : 262228
0
عضو کمسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی وجود فساد و رانت در اختصاص ارز ترجیحی به نهاده های دامی را عامل اصلی جهش یکباره قیمت مرغ عنوان کرد. طلوع‌‌کرمانشاه :

محمد رشیدی با بیان اینکه افزایش قیمت مرغ از مدت ها قبل قابل پیش بینی بود، گفت: زمانی که فساد و رانت در اختصاص ارز ترجیحی برای واردات نهاده های دامی داشته باشیم، افزایش قیمت محصولات تولیدی کشاورزی قابل پیش بینی است./وی افزود: در حال حاضر نهاده هایی که با ارز ترجیحی وارد کشور می‌شود تماما به دست تولیدکنندگان و مرغداران نمی رسد و مرغداران هم مجبورند نهاده های مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه کنند./عضو مجمع نمایندگان کرمانشاه تصریح کرد: هم اکنون حدود ۵۰ درصد نهاده های دامی که با ارز ترجیحی وارد می شود به دست مرغداران می رسد و مرغداران مجبورند نیاز خود را با قیمت چهار تا پنج برابر از بازار آزاد تهیه کنند. در چنین شرایطی، معلوم است قیمت مصوب مرغ برای مرغداران به صرفه نیست و همین امر موجب می شود آنها جوجه ریزی را کم کنند./رشیدی تصریح کرد: از ۲۰ روز قبل جوجه ریزی در کشور کم شد و وقتی جوجه ریزی کم شود به تبع تولید مرغ هم کم خواهد شد. بازار هم تابع عرضه و تقاضاست و وقتی تولید مرغ کم شود، قیمت آن هم افزایش می یابد./رشیدی در خصوص آینده بازار مرغ هم گفت: در شرایط فعلی دولت جوجه ریزی را افزایش داده که این امر عرضه مرغ در بازار را بالا می برد، اما این اقدامات مسکن موقت است و درمان درد نیست.

پ
پ

محمد رشیدی با بیان اینکه افزایش قیمت مرغ از مدت ها قبل قابل پیش بینی بود، گفت: زمانی که فساد و رانت در اختصاص ارز ترجیحی برای واردات نهاده های دامی داشته باشیم، افزایش قیمت محصولات تولیدی کشاورزی قابل پیش بینی است.

وی افزود: در حال حاضر نهاده هایی که با ارز ترجیحی وارد کشور می‌شود تماما به دست تولیدکنندگان و مرغداران نمی رسد و مرغداران هم مجبورند نهاده های مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه کنند.

عضو مجمع نمایندگان کرمانشاه تصریح کرد: هم اکنون حدود ۵۰ درصد نهاده های دامی که با ارز ترجیحی وارد می شود به دست مرغداران می رسد و مرغداران مجبورند نیاز خود را با قیمت چهار تا پنج برابر از بازار آزاد تهیه کنند. در چنین شرایطی، معلوم است قیمت مصوب مرغ برای مرغداران به صرفه نیست و همین امر موجب می شود آنها جوجه ریزی را کم کنند.

رشیدی تصریح کرد: از ۲۰ روز قبل جوجه ریزی در کشور کم شد و وقتی جوجه ریزی کم شود به تبع تولید مرغ هم کم خواهد شد. بازار هم تابع عرضه و تقاضاست و وقتی تولید مرغ کم شود، قیمت آن هم افزایش می یابد.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه مقصر اصلی این موضوع را دولت دانست و با انتقاد از عدم اجرای قانون «تمرکز اختیارات جهاد کشاورزی» گفت: در حال حاضر ورود نهاده های دامی در اختیار وزارت صمت است و همین امر موجب شده وزارت جهادکشاورزی اختیارات کاملی در این زمینه نداشته باشد. اگر بخواهیم بازار محصولات کشاورزی و دامی سامان بگیرد باید صفر تا ۱۰۰ کارهای آن از واردات نهاده های دامی گرفته تا تولید و… به یک وزارتخانه سپرده شود.

رشیدی در خصوص آینده بازار مرغ هم گفت: در شرایط فعلی دولت جوجه ریزی را افزایش داده که این امر عرضه مرغ در بازار را بالا می برد، اما این اقدامات مسکن موقت است و درمان درد نیست.

وی افزود: دولت باید جلوی فساد و رانت در واردات نهاده های دامی را بگیرد و بهتر است ارز ترجیحی را به طور کامل از این بازار برداشته و این منابع را به شش دهک پایین جامعه جهت تامین مواد پروتئینی اختصاص دهد، یعنی یارانه را به جای اینکه به مبدا بدهیم به خود مردم بدهیم تا از این طریق شاهد فساد هم نباشیم./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.