پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20828 تعداد نوشته های امروز : 3×

آخرین خبرها

چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری

چرا بدن حین ورزش عرق می‌کند؟
08 دی 1399 - 10:01
شناسه : 263424
5
یک کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی گفت: عرق کردن حین انجام تمرینات ورزشی نشانه کاهش وزن نیست، بلکه برای خنک کردن بدن است. طلوع‌‌کرمانشاه :

روح الله فریادی  در تشریح مهمترین تاثیرات عرق کردن حین انجام فعالیت های ورزشی، اظهار کرد: متاسفانه از سالهای گذشته باور غلطی بین برخی از ورزشکاران جا افتاده که تعریق را نشانه چربی سوزی و کاهش وزن می دانند، درحالی که عرق کردن تنها نشانه دفع شدن آب بدن است./وی با بیان اینکه ۹۵ درصد عرق بدن حین انجام ورزش، آب و پنج درصد مابقی سموم است که دفع می شود، تصریح کرد: دمای بدن افراد در حالت طبیعی حدود ۳۷ درجه سانتیگراد است و اگر دما از این درجه بیشتر شود، سیستم ایمنی بدن به منظور کاهش حرارت بدن شروع به تعریق و دفع آب از بدن می کند که این کار باعث کاهش حرارت پوست وعضلات می شود، چراکه اگر دمای بدن به ۴۰ درجه سانتیگراد برسد، فرد دچار تشنج و گرمازدگی می‌شود./مربی بدنساز تیم ملی سپک تاکرا مردان در ادامه عرق کردن را از مهمترین مکانیزهای دفاعی بدن دانست و افزود: دمای بدن افراد حین انجام ورزش بالا می رود که این تعریق باعث خنک شدن آن می شود و ارتباطی با چربی سوزی ندارد./مربی بدنساز تیم ملی هندبال نوجوانان ایران تصریح کرد: همچنین عرق کردن باعث ترشح ماده ای به نام اندروفین در بدن می شود که تسکین دهنده درد طبیعی بدن است، بنابراین باعث کاهش درد در بدن هم می‌شود./کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی با بیان اینکه این عرق سرد نشانه مهمی از کمبود آب در بدن است، عنوان کرد: احساس خستگی شدید، سرگیجه، داشتن علائم گرمازدگی، بالا رفتن ضربان قلب و از دست رفتن هوشیاری از جمله علائم کمبود شدید آب در بدن است./وی در ادامه به بیان مهمترین علل تعریق زیاد حین ورزش بین ورزشکاران هم اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین دلائل مسائل ژنتیکی است که برخی افراد حتی بدون انجام تمرینات ورزشی با گرم شدن هوا هم عرق می کنند.

پ
پ

روح الله فریادی  در تشریح مهمترین تاثیرات عرق کردن حین انجام فعالیت های ورزشی، اظهار کرد: متاسفانه از سالهای گذشته باور غلطی بین برخی از ورزشکاران جا افتاده که تعریق را نشانه چربی سوزی و کاهش وزن می دانند، درحالی که عرق کردن تنها نشانه دفع شدن آب بدن است.

وی با بیان اینکه ۹۵ درصد عرق بدن حین انجام ورزش، آب و پنج درصد مابقی سموم است که دفع می شود، تصریح کرد: دمای بدن افراد در حالت طبیعی حدود ۳۷ درجه سانتیگراد است و اگر دما از این درجه بیشتر شود، سیستم ایمنی بدن به منظور کاهش حرارت بدن شروع به تعریق و دفع آب از بدن می کند که این کار باعث کاهش حرارت پوست وعضلات می شود، چراکه اگر دمای بدن به ۴۰ درجه سانتیگراد برسد، فرد دچار تشنج و گرمازدگی می‌شود.

مربی بدنساز تیم ملی سپک تاکرا مردان در ادامه عرق کردن را از مهمترین مکانیزهای دفاعی بدن دانست و افزود: دمای بدن افراد حین انجام ورزش بالا می رود که این تعریق باعث خنک شدن آن می شود و ارتباطی با چربی سوزی ندارد.

وی دفع سموم بدن از طریق پوست و عضلات و بازشدن منافذ پوست و شادابی آن را از دیگر فواید عرق کردن حین انجام فعالیت های ورزشی عنوان کرد و گفت: زمانی که بدن گرم می شود و تعریق می کنیم، ضربان قلب بالا می رود و به تبع رگ های قلب و عروق هم گشاد و باز می شوند و این موضوع باعث می شود که اگر عروقی گرفتگی خفیف داشته باشند، این گرفتگی از بین برود.

مربی بدنساز تیم ملی هندبال نوجوانان ایران تصریح کرد: همچنین عرق کردن باعث ترشح ماده ای به نام اندروفین در بدن می شود که تسکین دهنده درد طبیعی بدن است، بنابراین باعث کاهش درد در بدن هم می‌شود.

وی با تاکید براینکه تعریق بسیار زیاد حین انجام فعالیت های ورزشی خطراتی هم دارد، اعلام کرد: اگر فرد حین ورزش بصورت منظم مایعات مصرف نکرده باشد و زیاد هم عرق کرده باشد، بدنش دچار کم آبی شده و عرق سردی را روی بدنش احساس خواهد کرد.

این کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی با بیان اینکه این عرق سرد نشانه مهمی از کمبود آب در بدن است، عنوان کرد: احساس خستگی شدید، سرگیجه، داشتن علائم گرمازدگی، بالا رفتن ضربان قلب و از دست رفتن هوشیاری از جمله علائم کمبود شدید آب در بدن است.

وی در ادامه به بیان مهمترین علل تعریق زیاد حین ورزش بین ورزشکاران هم اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین دلائل مسائل ژنتیکی است که برخی افراد حتی بدون انجام تمرینات ورزشی با گرم شدن هوا هم عرق می کنند.

فریادی رطوبت بالا و گرمای هوای، بالا بودن سن، تناسب اندام و داشتن آمادگی جسمانی، بالا بودن وزن و شدت فعالیت ورزشی را از دیگر عوامل تعریق زیاد بین برخی ورزشکاران دانست و افزود: همچنین براساس مطالعات انجام گرفته، مردان بیشتر از زنان حین ورزش عرق می کنند، این درحالیست که غدد تعریق بیشتری در بانوان وجود دارد.  

وی یادآورشد: عرق کردن باعث کاهش وزن نمی شود، چراکه بلافاصله با مصرف آب وزن از دست رفته برمی گردد.

این مربی بدنسازی به ورزشکاران توصیه کرد، حین انجام تمرینات ورزشی هر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یک بار آب مصرف کنند تا درجه حرارت بدنشان با عرق کردن کنترل شود./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.