پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20828 تعداد نوشته های امروز : 3×

آخرین خبرها

چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری

“کرونای انگلیسی” کُشنده‌تر است؟
30 دی 1399 - 8:52
شناسه : 264108
0
متخصص بیماریهای عفونی طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر فیض الله منصوری متخصص بیماریهای عفونی  با بیان اینکه هنوز اطلاعات در خصوص ویروس کرونای انگلیسی محدود است، گفت: در حال حاضر آنچه در خصوص این ویروس برجسته شده  قدرت سرایت بالای آن است./وی افزود: هرچه سرایت ویروس بیشتر باشد طبیعتا افراد بیشتری درگیر بیماری شده و به تبع آن فوتی های بیماری هم افزایش می یابد، بنابراین این افزایش قدرت سرایت می تواند خطرناک باشد./منصوری تصریح کرد: از طرفی نکته مهم در خصوص این ویروس، قدرت ایجاد آلودگی در جوانترها است./این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: کرونای فعلی عمدتا در سنین بالا با شدت بیشتری ظهور پیدا کرده و خطر جدی برای سالمندان محسوب می شد، اما کرونای انگلیسی قدرت بالایی برای ایجاد بیماری در افراد کم سن و سال دارد و همین امر خطرات این ویروس را چند برابر کرده است./منصوری تصریح کرد: قدرت سرایت بالا و از طرفی قدرت بیماری زایی در افراد کم سن و سال از ویروس کرونای انگلیسی یک ویروس خطرناک ساخته و همچنان تنها راه مقابله بحث پیشگیری است./وی درخصوص میزان کشندگی این نوع ویروس جهش یافته و مقایسه آن با کرونای فعلی گفت: فعلا صحبتی در این زمینه که میزان کشندگی ویروس شدت یافته باشد مطرح نشده و تنها بحث بر سر قدرت سرایت بالای آن است.

پ
پ

 حالا کم کم در خیلی از کشورها سرو کله کرونای انگلیسی پیدا شده، ویروس کرونایی که با جهش هایی که پیدا کرده قدرت سرایت بالایی دارد و همین امر موجی از نگرانی را میان کشورهای مختلف به راه انداخته است.

با شناسایی پنج مورد مبتلای کرونای انگلیسی در کشور، سوال‌ها در خصوص این ویروس جهش یافته جدید بیشتر شده، سوالاتی که عمدتا پیرامون میزان کشندگی و قدرت سرایت این ویروس است.

دکتر فیض الله منصوری متخصص بیماریهای عفونی  با بیان اینکه هنوز اطلاعات در خصوص ویروس کرونای انگلیسی محدود است، گفت: در حال حاضر آنچه در خصوص این ویروس برجسته شده  قدرت سرایت بالای آن است.

وی افزود: هرچه سرایت ویروس بیشتر باشد طبیعتا افراد بیشتری درگیر بیماری شده و به تبع آن فوتی های بیماری هم افزایش می یابد، بنابراین این افزایش قدرت سرایت می تواند خطرناک باشد.

منصوری تصریح کرد: از طرفی نکته مهم در خصوص این ویروس، قدرت ایجاد آلودگی در جوانترها است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: کرونای فعلی عمدتا در سنین بالا با شدت بیشتری ظهور پیدا کرده و خطر جدی برای سالمندان محسوب می شد، اما کرونای انگلیسی قدرت بالایی برای ایجاد بیماری در افراد کم سن و سال دارد و همین امر خطرات این ویروس را چند برابر کرده است.

منصوری تصریح کرد: قدرت سرایت بالا و از طرفی قدرت بیماری زایی در افراد کم سن و سال از ویروس کرونای انگلیسی یک ویروس خطرناک ساخته و همچنان تنها راه مقابله بحث پیشگیری است.

وی درخصوص میزان کشندگی این نوع ویروس جهش یافته و مقایسه آن با کرونای فعلی گفت: فعلا صحبتی در این زمینه که میزان کشندگی ویروس شدت یافته باشد مطرح نشده و تنها بحث بر سر قدرت سرایت بالای آن است.

این متخصص بیماریهای عفونی تصریح کرد: خوشبختانه کرونایی انگلیسی فعلا در منطقه و استان ما مشاهده نشده و تاکنون تنها پنج مورد مبتلا در کشور شناسایی شده است، اما در هر صورت تنها راه مقابله چه با کرونای فعلی و چه با کرونای انگلیسی همچنان رعایت پروتکل های بهداشتی است.

وی افزود: به دنبال سیر کاهشی کرونا در کشور و استان متاسفانه برخی بی خیال کرونا شده و عملا نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی بی توجه شده اند و همین غفلت و بی خیالی می تواند دوباره کار دستمان بدهد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.