پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20828 تعداد نوشته های امروز : 3×

آخرین خبرها

چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری

داشتن شیوه زندگی ناسالم مهمترین علل بروز سرطان است
04 بهمن 1399 - 11:54
شناسه : 264234
2
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر «ابراهیم شکیبا» به مناسبت هفته ملی پویش مبارزه با سرطان (اول تا هفتم بهمن) افزود: امروزه سرطان ها بعد از بیماری های قلبی و عروقی دومین علت مرگ در کشور هستند و سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و میلیون ها مورد در جهان رخ می دهد که در صورت تشخیص به موقع و زودهنگام، امکان کنترل و بهبود کامل آن بسیار زیاد است./او گفت: تغییر در شیوه زندگی و عوامل محیطی در افزایش شیوع سرطان نقش مهمی را ایفا می کند./رییس شبکه بهداشت استان کرمانشاه در ادامه اظهار داشت: اکنون با پیشرفت روش‌های تشخیص و درمان، نیمی از افرادی که با تشخیص سرطان تحت درمان قرار می گیرند، پنج سال زنده خواهند بود./شکیبا افزود: متوسط میزان بقای ۱۰ ساله برای سرطان ۲ برابر۳۰ سال گذشته شده و مهمترین دلیل بهبود در بقای بیماران، علاوه بر درمان های موثری که پیدا شده است، افزایش آگاهی مردم و ارتقای روش های تشخیص زودهنگام است./وی اظهار داشت: متاسفانه باورهای نادرست می‌تواند مانع بزرگی در  اجرای برنامه‌های تشخیص زودهنگام سرطان ایجاد کند؛ چرا که باورهای نادرست فقط یک تلقی نادرست نیست که در ذهنها بماند بلکه بر جهتگیری انسانها در زندگی اثر می‌گذارد.

پ
پ

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، داشتن شیوه زندگی ناسالم مانند نداشتن فعالیت بدنی کافی، تغذیه نامناسب، مصرف ناکافی میوه و سبزیجات، مصرف غذاهای فرآوری شده و مصرف دخانیات را از مهمترین علل بروز سرطان دانست و گفت: تمام این موارد با آموزش و اطلاع‌رسانی قابل اصلاح است.

دکتر «ابراهیم شکیبا» به مناسبت هفته ملی پویش مبارزه با سرطان (اول تا هفتم بهمن) افزود: امروزه سرطان ها بعد از بیماری های قلبی و عروقی دومین علت مرگ در کشور هستند و سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و میلیون ها مورد در جهان رخ می دهد که در صورت تشخیص به موقع و زودهنگام، امکان کنترل و بهبود کامل آن بسیار زیاد است.

او گفت: تغییر در شیوه زندگی و عوامل محیطی در افزایش شیوع سرطان نقش مهمی را ایفا می کند.

رییس شبکه بهداشت استان کرمانشاه در ادامه اظهار داشت: اکنون با پیشرفت روش‌های تشخیص و درمان، نیمی از افرادی که با تشخیص سرطان تحت درمان قرار می گیرند، پنج سال زنده خواهند بود.  

شکیبا افزود: متوسط میزان بقای ۱۰ ساله برای سرطان ۲ برابر۳۰ سال گذشته شده و مهمترین دلیل بهبود در بقای بیماران، علاوه بر درمان های موثری که پیدا شده است، افزایش آگاهی مردم و ارتقای روش های تشخیص زودهنگام است.

وی اظهار داشت: متاسفانه باورهای نادرست می‌تواند مانع بزرگی در  اجرای برنامه‌های تشخیص زودهنگام سرطان ایجاد کند؛ چرا که باورهای نادرست فقط یک تلقی نادرست نیست که در ذهنها بماند بلکه بر جهتگیری انسانها در زندگی اثر می‌گذارد.

او تصریح کرد: در بحث سلامت این جهت گیری نادرست بر مهمترین موضوع زندگی (یعنی حیات) موثر خواهد بود؛ بنابراین تغییر این باورهای نادرست گامی موثر در پیشگیری از سرطان است.

وی اضافه کرد: با اجرای برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی می توان افراد و گروه های در معرض خطر را نسبت به مشارکت در برنامه های غربالگری و تشخیص زود هنگام سرطان ترغیب کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: هفته ملی مبارزه با سرطان فرصتی است برای آگاه سازی تمام افراد جامعه و امیدواریم با اجرای برنامه های آموزشی منسجم  بتوانیم گامی موثر در پیشگیری از ابتلا به این بیماری و عوارض آن برداریم.

شکیبا گفت: هفته اول بهمن به عنوان هفته ملی مبارزه با سرطان نام گذاری شده و از هفت سال پیش، پویش ملی مبارزه با سرطان با هدف اطلاع رسانی و جلب حمایت برای کنترل سرطان و با شعار «سرطان قابل پیشگیری و درمان است، با خودمراقبتی و امید»، برگزار می شود./ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.