پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

خسارت ۲۷۰ میلیارد تومانی کرونا به گردشگری کرمانشاه
18 فروردین 1400 - 12:54
شناسه : 266935
0
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه آخرین برآورد خسارت کرونا به صنعت گردشگری استان را 270 میلیارد تومان اعلام کرد. طلوع‌‌کرمانشاه :

علی صابر بااشاره به گذشت بیش از یکسال از شیوع بیماری کرونا، اظهارکرد: اواخر سال ۱۳۹۸ زمانی که اوج فعالیت بخش گردشگری بود و فعالین این بخش می توانستند در تعطیلات نوروز رکود پاییز و زمستان را جبران کنند، کرونا شیوع پیدا کرد./وی تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا، تاسیسات گردشگری استان به مدت حدود یک ماه تعطیل شدند و پس از آن نیز با هر پیک کرونا شاهد تعطیلی مجدد آنها برای مدت چند روز بودیم و خسارت های زیادی را متحمل شدند./وی تاکید کرد: علاوه بر بخش هایی که بصورت مستقیم در حوزه گردشگری استان فعال هستند، بخش هایی که بصورت غیرمستقیم با این صنعت در ارتباط بودند نیز در این مدت خسارت دیدند، چراکه وقتی یک گردشگر به شهری وارد می شود، از حمل و نقل گرفته تا بازار آن شهر هم تحت تاثیر قرار می گیرند./صابر آخرین برآورد خسارت های کرونا به صنعت گردشگری کرمانشاه را در این مدت ۲۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این مبلغ حدود ۹۰ میلیارد تومان مربوط به تاسیسات گردشگری استان همچون هتل ها، میهمانپذیرها، اقامتگاه های بوم گردی، دفاتر خدمات مسافرتی و رستوران های بین راهی است./به گفته این مسئول، ۱۷۳ میلیارد تومان از خسارت کرونا به گردشگری استان مربوط به حوزه های وابسته به گردشگری شامل حمل و نقل و کسبه هایی است که بصورت غیرمستقیم با صنعت گردشگری استان در ارتباط بودند.

پ
پ

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه آخرین برآورد خسارت کرونا به صنعت گردشگری استان را ۲۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

علی صابر بااشاره به گذشت بیش از یکسال از شیوع بیماری کرونا، اظهارکرد: اواخر سال ۱۳۹۸ زمانی که اوج فعالیت بخش گردشگری بود و فعالین این بخش می توانستند در تعطیلات نوروز رکود پاییز و زمستان را جبران کنند، کرونا شیوع پیدا کرد.

وی تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا، تاسیسات گردشگری استان به مدت حدود یک ماه تعطیل شدند و پس از آن نیز با هر پیک کرونا شاهد تعطیلی مجدد آنها برای مدت چند روز بودیم و خسارت های زیادی را متحمل شدند.

معاون گردشگری استان اضافه کرد: این تعطیلی های مکرر و کاهش آمار گردشگری استان باعث شد تا در سال ۱۳۹۹ صنعت گردشگری کرمانشاه روند عادی سالهای گذشته خود ر ا نداشته باشد و آسیب های زیادی ببیند.

وی تاکید کرد: علاوه بر بخش هایی که بصورت مستقیم در حوزه گردشگری استان فعال هستند، بخش هایی که بصورت غیرمستقیم با این صنعت در ارتباط بودند نیز در این مدت خسارت دیدند، چراکه وقتی یک گردشگر به شهری وارد می شود، از حمل و نقل گرفته تا بازار آن شهر هم تحت تاثیر قرار می گیرند.

صابر آخرین برآورد خسارت های کرونا به صنعت گردشگری کرمانشاه را در این مدت ۲۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این مبلغ حدود ۹۰ میلیارد تومان مربوط به تاسیسات گردشگری استان همچون هتل ها، میهمانپذیرها، اقامتگاه های بوم گردی، دفاتر خدمات مسافرتی و رستوران های بین راهی است.

وی تصریح کرد: همچنین حدود پنج میلیارد تومان از این خسارت مربوط به بخش صنایع دستی است.

معاون گردشگری استان اضافه کرد: مراکز گردشگری و بناهای تاریخی دارای ورودی استان هم در این مدت دو میلیارد تومان خسارت دیدند.

به گفته این مسئول، ۱۷۳ میلیارد تومان از خسارت کرونا به گردشگری استان مربوط به حوزه های وابسته به گردشگری شامل حمل و نقل و کسبه هایی است که بصورت غیرمستقیم با صنعت گردشگری استان در ارتباط بودند.

وی در ادامه اعلام کرد: شیوع بیماری کرونا باعث شد تا طی سال ۱۳۹۹ حدود ۱۱۷۶ نفر در بخش گردشگری استان شغل خود را از دست بدهند که امیدواریم با فروکش شدن بیماری کرونا در سال ۱۴۰۰ شاهد احیای دوباره این مشاغل باشیم.  

صابر در ادامه به حمایت هایی که طی این مدت از فعالین گردشگری خسارت دیده از شیوع کرونا در استان شده اشاره کرد و گفت: برای کمک به جبران بخشی از خسارت هایی که به فعالین این بخش وارد شده، تسهیلاتی را با سود ۱۲ درصد در نظر گرفتیم که برای حدود ۱۸ میلیارد تومان تسهیلات در سامانه ثبت درخواست داشتیم که تاکنون حدود هشت میلیارد تومان آن پرداخت شده و مابقی هم در انتظار پرداخت تسهیلات هستند.

وی گفت: علاوه بر پرداخت تسهیلات، در بحث امهال وام ها و پرداخت مالیات ها هم کمک هایی به فعالین این بخش در استان انجام شد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.