سیروس گلعنبر با بیان اینکه اتحادیه صنف چلوکبابیها و اصناف وابسته قیمت هر کیلو حلیم برای ماه رمضان امسال در کرمانشاه را ۲۵ هزار تومان و هر کیلو آش عباسعلی را نیز ۳۲ هزار تومان تعیین کرده، افزود: این قیمتها نسبت به ماه رمضان سال گذشته نزدیک به ۵۰ درصد بیشتر شده است.
وی از افزایش ۱۰۰ درصدی هزینههای پخت آش و حلیم یاد کرد و ادامه داد: قیمت تمام شده هر کیلو حلیم حدود ۲۷ هزار تومان و هر کیلو آش عباسعلی حدود ۴۰ هزار تومان است، اما برای رفاه حال مردم و به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی، اعضای اتحادیه آش و حلیم را با نرخ پایینتر به مردم عرضه میکنند.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابیها و اصناف وابسته کرمانشاه اظهار کرد: قیمت مواد اولیه تولید حلیم و اش نظیر گندم، گوشت قرمز و انواع حبوبات نسبت به سال گذشته افزایش زیادی داشته، اما این افزایش قیمت شدید را در بهای آش و حلیم اعمال نکردیم.
گلعنبر در ادامه از فعالیت ۲۵ واحد عرضه آش و حلیم مجاز در کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: ۱۳۰ کبابی هم در کرمانشاه داریم که اجازه فروش حلیم دارند.
وی از تداخل صنفی که گاهی در این ایام رخ میدهد و سایر واحدهای صنفی و یا حتی عرضه کنندگان سیار نیز به فروش آش و حلیم روی میآورند گلایه کرد و از مردم خواست صرفا از مراکز مجاز آش و حلیم تهیه کنند.
وی گفت: به دلیل شرایط خاص ناشی از شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت موازین بهداشتی، مردم برای حفظ سلامت خود نباید سراغ مراکز غیرمجاز عرضه آش و حلیم که هیچ نظارتی بر آنها نیست، بروند./ایسنا
دیدگاه