سه شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Tuesday, 23 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20819 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری پرخاشگری یکی از علل اصلی وقوع نزاع در کرمانشاه است اعزام اولین گروه از زائران کرمانشاه به عمره مفرده مستاجران مراقب سامانه «خودنویس املاک» باشند ۵ توصیه کلیدی برای مدیریت استرس کنکوری‌ها «هجیج» سال آینده کاندیدای ثبت جهانی خواهد شد سانحه رانندگی در محور هرسین ۲ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت خطوط اتوبوسرانی کریدورشمال به جنوب و شرق به غرب در کرمانشاه راه اندازی شد رقابت ۳۹ هزار داوطلب از کرمانشاه در نوبت اول کنکور سراسری پارکینگ‌های کرمانشاه زیر ذره‌بین تعزیرات/ ۲ پارکینگ متخلف پلمب شد

خطرات خوردن “زولبیا و بامیه” در روزهای کرونایی
26 فروردین 1400 - 10:08
شناسه : 267258
0
یک کارشناس ارشد تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن دانست و توصیه کرد: افراد در ماه مبارک رمضان امسال که با شیوع کرونا همراه است، از مصرف این نوع خوراکی خودداری کنند. طلوع‌‌کرمانشاه :

طاهره نجفی با اشاره به استمرار شیوع کرونا در ایام ماه مبارک رمضان گفت: در روزهای شیوع این بیماری باید از مصرف خوراکی هایی که موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود خودداری کرد که یکی از این مواد قندهای ساده یا همان ساکاروز است./وی با بیان اینکه زولبیا و بامیه در بسیاری خانه‌ها پای ثابت سفره های افطار است، گفت: این نوع خوراکی از نوع قندهای ساده است، بنابراین مصرف آن می تواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود و توصیه می شود افراد بطور جد از مصرف این خوراکی اجتناب کنند./نجفی گفت: مصرف زولبیا و بامیه به دلیل قندهای ساده موجود در آن موجب چاقی و اضافه وزن هم می شود که باز هم عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن محسوب می شود./این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: چاقی یکی از فاکتورهای خطری است که موجب تشدید علائم کرونا شده و مرگ و میر ناشی از کرونا در افراد چاق بیشتر است، برای همین افراد باید از مصرف خوراکی هایی که می تواند موجب اضافه وزن و چاقی شود، خودداری کنند./نجفی گفت: در وعده افطار می توان به جای زولبیا و بامیه از خرما، کشمش و خوراکی های انچنینی استفاده کرد که علاوه بر اینکه مضر نبوده، برای سلامت بدن مفید هم هستند.

پ
پ

یک کارشناس ارشد تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن دانست و توصیه کرد: افراد در ماه مبارک رمضان امسال که با شیوع کرونا همراه است، از مصرف این نوع خوراکی خودداری کنند.

طاهره نجفی با اشاره به استمرار شیوع کرونا در ایام ماه مبارک رمضان گفت: در روزهای شیوع این بیماری باید از مصرف خوراکی هایی که موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود خودداری کرد که یکی از این مواد قندهای ساده یا همان ساکاروز است.

وی با بیان اینکه زولبیا و بامیه در بسیاری خانه‌ها پای ثابت سفره های افطار است، گفت: این نوع خوراکی از نوع قندهای ساده است، بنابراین مصرف آن می تواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود و توصیه می شود افراد بطور جد از مصرف این خوراکی اجتناب کنند.

نجفی گفت: مصرف زولبیا و بامیه به دلیل قندهای ساده موجود در آن موجب چاقی و اضافه وزن هم می شود که باز هم عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن محسوب می شود.

این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: چاقی یکی از فاکتورهای خطری است که موجب تشدید علائم کرونا شده و مرگ و میر ناشی از کرونا در افراد چاق بیشتر است، برای همین افراد باید از مصرف خوراکی هایی که می تواند موجب اضافه وزن و چاقی شود، خودداری کنند.

نجفی گفت: در وعده افطار می توان به جای زولبیا و بامیه از خرما، کشمش و خوراکی های انچنینی استفاده کرد که علاوه بر اینکه مضر نبوده، برای سلامت بدن مفید هم هستند./عصرایران

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.