برای پخت فست فودها، معمولا از روغنهایی که اسید چرب اشباع دارند، چندین بار برای سرخ کردن استفاده میشود و حرارت زیاد باعث سوختن روغن و ایجاد ترکیباتی در آن میشود که میتواند سرطان زا باشد.
همچنین در سوسیس و کالباسها از نیتریت به عنوان رنگ دهنده استفاده میشود که افزایش مصرف این نوع خوراکی موجب بیماری سرطان در سیستم گوارشی بدن میشود.
مصرف فست فودها در طول زمان سیستم ایمنی بدن را بیشتر مورد حمله قرار داده و خطر ابتلا و پیشرفت بیماریهای حاد را افزایش میدهد.
این اثرات تا زمان تغییر رژیم غذایی و جایگزین کردن غذاهای سالم در برنامه غذایی روزانه و مصرف میوه و سبزیجات به جای مواد غذایی غیر مغذی و مضر برای سلامت عمومی بدن، ادامه خواهد یافت.
مصرف غذاهای آماده در دنیا حتی در کشورهای پیشرفته هم اکنون به یک معضل تبدیل شده است.
دیدگاه