جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

برای همیشه با سس کچاپ خداحافظی کنید
30 شهریور 1400 - 11:26
شناسه : 272415
3
هشدار؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-اگر سس گوجه فرنگی یکی از علایق غذایی شماست، بدانید که با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد./یک متخص تغذیه درباره این طعم‌دهنده غذایی می‌گوید:سس گوجه فرنگی نه پروتئین دارد و نه فیبر. شکر، نمک، انواع ادویه‌جات ترش و تند و شربت فروکتوز محتوای درونی هر سس کچاپ است./مصرف بیش از حد غذاهای حاوی شربت فروکتوز با افزایش خطر چاقی، دیابت مقاومت به انسولین، تری گلیسیرید بالا و بیماری‌های مرتبط با کبد چرب همراه است./مهم است که قبل از افزودن سس گوجه به هر غذایی، مراقب مصرف قند و سدیم خود باشیم. این به این دلیل است که کچاپ می تواند باعث ایجاد شرایطی مانند فشار خون بالا و عدم تعادل مواد معدنی شود./غذاهای فرآوری شده و نگهداری شده با خطر ایجاد التهاب در ارتباط هستند بنابراین بهتر است قبل از افزودن سس گوجه فرنگی به رژیم غذایی خود به همه جوانب آن فکر کنید./در اینجا به تعدادی از معضلاتی که در اثر استفاده از سس گوجه‌فرنگی برایتان بروز می‌کند، اشاره می‌کنیم:فاقد محتوای مفید و مغذی/عامل بیماری قلبی/اسیدیته و سوزش معده/بیماری‌های کلیوی/آلرژی

پ
پ

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-اگر سس گوجه فرنگی یکی از علایق غذایی شماست، بدانید که با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد.

برخی افراد طعم و مزه هر غذایی را در استفاده از سس برای آن می‌دانند؛ از اسپاگتی گرفته تا پیتزا و حتی ساندویچ‌ها. اما زمان آن فرا رسیده که چشمان خود را باز کنیم و از عوارض مصرف سس گوجه فرنگی مطلع شویم! به یاد داشته باشید که سهل‌انگاری و بی‌توجهی در این زمینه می‌تواند شما را در معرض دردسرهای بزرگ قرار دهد.

نه تنها بچه ها، بلکه دیگر گروه‌های سنی نیز از هواداران سس گوجه فرنگی هستند اما چیزی که آنها متوجه نمی شوند این است که این طعم‌دهنده فقط شامل گوجه فرنگی تازه نیست. بجز گوجه، مواد مختلف زیادی در درون هر سس کچاپ وجود دارد.

یک متخص تغذیه درباره این طعم‌دهنده غذایی می‌گوید: سس گوجه فرنگی نه پروتئین دارد و نه فیبر. شکر، نمک، انواع ادویه‌جات ترش و تند و شربت فروکتوز محتوای درونی هر سس کچاپ است.

مصرف بیش از حد غذاهای حاوی شربت فروکتوز با افزایش خطر چاقی، دیابت مقاومت به انسولین، تری گلیسیرید بالا و بیماری‌های مرتبط با کبد چرب همراه است.

مهم است که قبل از افزودن سس گوجه به هر غذایی، مراقب مصرف قند و سدیم خود باشیم. این به این دلیل است که کچاپ می تواند باعث ایجاد شرایطی مانند فشار خون بالا و عدم تعادل مواد معدنی شود.

غذاهای فرآوری شده و نگهداری شده با خطر ایجاد التهاب در ارتباط هستند بنابراین بهتر است قبل از افزودن سس گوجه فرنگی به رژیم غذایی خود به همه جوانب آن فکر کنید.

در اینجا به تعدادی از معضلاتی که در اثر استفاده از سس گوجه‌فرنگی برایتان بروز می‌کند، اشاره می‌کنیم:

۱. فاقد محتوای مفید و مغذی

یک ماده غذایی غنی، ریز مغذی‌های موردنیاز بدن را فراهم کرده و به ایجاد ایمنی و تقویت سیستم دفاعی کمک می کند. این در حالی است که سس گوجه فرنگی ارزش غذایی کمی داشته و فاقد پروتئین و فیبر است.

۲. عامل بیماری قلبی

مصرف زیاد غذاهای دارای شربت فروکتوز کلسترول بد خون را افزایش داده و زمینه‌ای برای بروز مشکلات قلبی می‌باشد.

۳. اسیدیته و سوزش معده

سس گوجه فرنگی، به عنوان یک ماده غذایی اسیدی، به دلیل وجود اسیدهایی مانند اسید مالیک و اسید سیتریک می‌تواند باعث اسیدیته و سوزش سر دل شود. بنابراین کسانی که مشکلات گوارشی مانند استرس گوارشی یا بیماری رفلاکس معده (GERD) دارند، باید از مصرف سس گوجه فرنگی اجتناب نمایند.

۴. بیماری‌های کلیوی

غذاهای فرآوری شده دارای مقدار زیاد سدیم بوده که باعث افزایش کلسیم در ادرار می شوند. دفع کلسیم با ادرار احتمال ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد.

۵. آلرژی

گوجه فرنگی‌  هایی که در سس گوجه فرنگی وجود دارند غنی از هیستامین بوده و می توانند منجر به بروز واکنش‌ های آلرژیک مانند عطسه و حتی تنگی نفس شوند.

منبع: بهداشت نیوز

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.