جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

آیا کرونا از طریق بسته بندی مواد غذایی منتقل می‌شود ؟
01 آبان 1400 - 9:46
شناسه : 273235
1
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

لاله مظفری گفت:طبق آخرین تحقیقات، ویروس کرونا باعث بیماری‌های ریوی یا تنفسی می‌شود و برخلاف ویروس‌های انتقال دهنده بیماریهای گوارشی که از طریق مصرف مواد غذایی آلوده منتقل می‌شوند، قرار گرفتن مواد خوراکی در معرض این ویروس تاکنون به عنوان عامل راه انتقال بیماری کرونا شناخته نشده است./وی ادامه داد: لازم است مصرف کنندگان بعد از دست زدن به بسته بندی ، قبل از آماده سازی غذا و قبل از مصرف دست‌ها را بشویند./ سازمان غذا و دارو به این نکته اشاره دارد که این ویروس قادر به زندگی بر روی بسته بندی مواد غذایی نیست و تنها برای مدت کوتاهی می تواند بر روی یک سطح زنده بماند./کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: درخواست ما از مصرف کنندگان این است ، برای اطمینان و پیشگیری از سایر بیماری‌های مرتبط، سطوح بسته بندی ماده غذایی را شسته، ضدعفونی و یا دور بیاندازند و قبل از خوردن غذا، حداقل ۲۰ ثانیه دست‌ها با آب و صابون بشویند.

پ
پ

 مصرف مواد غذایی و تاثیر آن در انتقال بیماری کرونا شاید از سوالاتی است که ممکن است افراد به دنبال یافتن پاسخی برای آن باشند.

لاله مظفری گفت:طبق آخرین تحقیقات، ویروس کرونا باعث بیماری‌های ریوی یا تنفسی می‌شود و برخلاف ویروس‌های انتقال دهنده بیماریهای گوارشی که از طریق مصرف مواد غذایی آلوده منتقل می‌شوند، قرار گرفتن مواد خوراکی در معرض این ویروس تاکنون به عنوان عامل راه انتقال بیماری کرونا شناخته نشده است.

وی ادامه داد: لازم است مصرف کنندگان بعد از دست زدن به بسته بندی ، قبل از آماده سازی غذا و قبل از مصرف دست‌ها را بشویند.

 سازمان غذا و دارو به این نکته اشاره دارد که این ویروس قادر به زندگی بر روی بسته بندی مواد غذایی نیست و تنها برای مدت کوتاهی می تواند بر روی یک سطح زنده بماند.

کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: درخواست ما از مصرف کنندگان این است ، برای اطمینان و پیشگیری از سایر بیماری‌های مرتبط، سطوح بسته بندی ماده غذایی را شسته، ضدعفونی و یا دور بیاندازند و قبل از خوردن غذا، حداقل ۲۰ ثانیه دست‌ها با آب و صابون بشویند.

 در هنگام تهیه غذا در منزل باید آن بطور کامل پخت و غذا‌ را باید به دقت حرارت داد بطوری که دمای تمام قسمت‌های غذا به حداقل ۷۰ درجه سانتیگراد برسد.

 غذا‌های خام وپخته را باید از هم دور نگه داشت و ضمن پاکیزه نگه داشتن سطوح آشپزخانه باید از قرار دادن غذا در معرض حشرات، جوندگان و دیگر حیوانات جلوگیری کرد./صداوسیما

▫️▫️▫️▫️▫️▫️

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.