پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20825 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری پرخاشگری یکی از علل اصلی وقوع نزاع در کرمانشاه است اعزام اولین گروه از زائران کرمانشاه به عمره مفرده مستاجران مراقب سامانه «خودنویس املاک» باشند

سهمیه آرد ۱۲ نانوایی کرمانشاه به دلایل کیفی و بهداشتی قطع شد
11 آبان 1400 - 9:10
شناسه : 273501
0
مدیرکل استاندارد کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

«محمودرضا نیازی» افزود: ۵۵ مورد گشت مشترک نیز از نانوایی‌های سطح استان در حوزه استاندارد، به لحاظ رعایت شرایط بهداشتی، عدم استفاده از افزودنی های غیرمجاز، عدم استفاده از نمک غیراستاندارد، استفاده از مخمرها به جای جوش شیرین برای عمل آوری خمیر و همچنین مطابقت نوع آرد با نوع نان پختی، به همراه دستگاه‌های ذیربط امسال انجام شده است./وی همچنین از بازرسی و نمونه‌برداری دوره‌ای از کارخانه‌های تولیدی آرد استان خبر داد و گفت: در هر بازرسی خطوط تولید، انبارها، سیلوهای گندم و آزمایشگاه‌ واحد کنترل می‌شود./مدیرکل استاندارد کرمانشاه گفت: از ابتدای سال جاری با انجام ۸۵ مورد نمونه برداری و آزمون های فیزیکی و شیمیایی، میکروبیولوژی، مایکوتوکسین ها، فلزات سنگین و باقیمانده سموم کشاورزی، فرآورده های تولیدی کارخانه های آرد مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته است./وی با اشاره به اینکه اکنون ۱۴ واحد تولیدی آرد در سطح استان فعالیت دارد، افزود:خوشبختانه همه واحدهای تولیدی آرد استان، موفق شده‌اند برای انواع محصولات شامل؛ آرد نول، ستاره، بربری، تافتون و لواش، سنگک، آرد کامل و همچنین سبوس گندم دامی، پروانه کاربرد علامت استاندارد از این اداره کل دریافت نمایند.

پ
پ

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از قطع سهمیه آرد ۱۲ واحد نانوایی استان به دلایل کیفی و بهداشتی خبر داد و گفت: همچنین به ۱۰ واحد نانوایی نیز به دلایل فوق اخطار داده شد.

«محمودرضا نیازی» افزود: ۵۵ مورد گشت مشترک نیز از نانوایی‌های سطح استان در حوزه استاندارد، به لحاظ رعایت شرایط بهداشتی، عدم استفاده از افزودنی های غیرمجاز، عدم استفاده از نمک غیراستاندارد، استفاده از مخمرها به جای جوش شیرین برای عمل آوری خمیر و همچنین مطابقت نوع آرد با نوع نان پختی، به همراه دستگاه‌های ذیربط امسال انجام شده است.

وی همچنین از بازرسی و نمونه‌برداری دوره‌ای از کارخانه‌های تولیدی آرد استان خبر داد و گفت: در هر بازرسی خطوط تولید، انبارها، سیلوهای گندم و آزمایشگاه‌ واحد کنترل می‌شود.

مدیرکل استاندارد کرمانشاه گفت: از ابتدای سال جاری با انجام ۸۵ مورد نمونه برداری و آزمون های فیزیکی و شیمیایی، میکروبیولوژی، مایکوتوکسین ها، فلزات سنگین و باقیمانده سموم کشاورزی، فرآورده های تولیدی کارخانه های آرد مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه اکنون ۱۴ واحد تولیدی آرد در سطح استان فعالیت دارد، افزود: خوشبختانه همه واحدهای تولیدی آرد استان، موفق شده‌اند برای انواع محصولات شامل؛ آرد نول، ستاره، بربری، تافتون و لواش، سنگک، آرد کامل و همچنین سبوس گندم دامی، پروانه کاربرد علامت استاندارد از این اداره کل دریافت نمایند.

نیازی اظهار داشت: علاوه بر نظارت کارشناسان اداره کل، روزانه مدیران کنترل کیفیت تاییدصلاحیت شده سازمان، مستقر در این کارخانه ها نیز بر روند تولید محصولات، نظارت داشته و ملزم به ارسال اقدامات و گزارشات روزانه خط تولید کارخانه به اداره کل استاندارد، برای کنترل و بررسی فرآورده هستند.

وی یادآور شد: عمده ترین موضوع در صنعت آرد و نان در کشور، وضعیت واریته‌های گندم های داخلی به لحاظ گلوتن و پروتئین گندم است که باعث می گردد نان پخت شده از چه رنج کیفیتی برخوردار باشد.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه در خصوص درجه بندی آرد تولیدی تصریح کرد: سالیانه این اداره کل به همراه شرکت غله، سازمان صمت، اداره نظارت بر مواد غذایی و انجمن آرد به صورت دوره ای، از  کارخانه ها بازرسی و نمونه برداری انجام می دهند که براساس رعایت اصول GMP و کیفیت آرد، این واحدها درجه بندی می شوند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت و ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا بیش از ۲ هزار نانوایی فعال دارد./ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.