جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

تدوین “اطلس خودکشی” کرمانشاه در مراحل نهایی است
07 آذر 1400 - 13:10
شناسه : 274244
0
مدیرکل بهزیستی استان: طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر فرحناز محمدی در نشست علمی «پیشگیری از خودکشی با تاکید بر مسائل فرهنگی و اجتماعی» که امروز (هفتم آذر) بصورت مجازی با حضور مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، با اشاره به افزایش آمار خودکشی در سالهای اخیر در استان گفت: خودکشی یک معضل چندوجهی است و نمی توان علت مشخصی را برای آن بیان کرد./وی افزود:مسائل بسیاری از جمله مسائل اجتماعی، روانشناختی، اقتصادی و… در بروز خودشکی دخیل هستند و از طرفی افزایش این معضل نیز تبعات اقتصادی، اجتماعی و… به دنبال دارد و همین امر می طلبد که توجه به برنامه های پیشگیری از خودکشی با جدیت بیشتری دنبال شود./وی با بیان اینکه کرمانشاه یکی از این پنج استان است گفت: در همین راستا برنامه های بهزیستی در ۳۸ محله کرمانشاه و با همکاری ۴۵ تسهیل گر آموزش دیده طی این سالها انجام شده است.

پ
پ
 

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به تدوین اطلس خودکشی استان گفت: این پروژه در مراحل نهایی است و به زودی پس از تایید نهایی مجوزهای آن جهت چاپ اخذ می شود.

وی افزود: مسائل بسیاری از جمله مسائل اجتماعی، روانشناختی، اقتصادی و… در بروز خودشکی دخیل هستند و از طرفی افزایش این معضل نیز تبعات اقتصادی، اجتماعی و… به دنبال دارد و همین امر می طلبد که توجه به برنامه های پیشگیری از خودکشی با جدیت بیشتری دنبال شود.

محمدی با اشاره به برنامه های دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در زمینه پیشگیری از معضل خودکشی، گفت: در این راستا پنج استان به عنوان پایلوت برنامه های سازمان انتخاب شده اند که از  چندسال پیش برنامه های پیشگیر از خودکشی در آنها در حال اجراست.

وی با بیان اینکه کرمانشاه یکی از این پنج استان است گفت: در همین راستا برنامه های بهزیستی در ۳۸ محله کرمانشاه و با همکاری ۴۵ تسهیل گر آموزش دیده طی این سالها انجام شده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه از تدوین اطلس خودکشی در راستای اجرای این برنامه های پیشگیرانه در استان خبر داد و افزود: این اطلس با هدف شناسایی و تحلیل وضعیت معضل خودکشی در محلات پرخطر استان تهیه شده که در مراحل پایانی قرار دارد.

وی افزود: این اطلس با دیدگاه سیستمی و چندوجهی تدوین شده و در تدوین آن از آمارهای رسمی، اطلاعات میدانی، نظرات کارشناسان و نتایج تحقیقات استفاده شده است.

محمدی گفت: تحلیل های آماری این اطلس انجام شده و نتایج آن بصورت نمودارهای مختلف طراحی شده و هم اکنون در مراحل بازبینی و تایید نهایی است و پس از این مرحله مجوز چاپ آن اخذ خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: تدوین این اطلس به شناخت درستی از معضل خودکشی در استان منجر شده و بتواند به ارائه راهکارهای مطلوب برای کاهش معضل خودکشی در استان منجر شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.