پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

اولین “موزه مطبخ” کشور در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود
09 آذر 1400 - 12:18
شناسه : 274315
0
رئیس گروه موزه های اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

اکرم طهماسبی با اشاره به گستردگی و تنوع غذاهای سنتی در کرمانشاه، اظهارکرد: براین اساس برنامه راه اندازی موزه مطبخ در استان را در دستورکار قرار داده ایم./وی افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده این موزه قرار است در اقامتگاه بوم گردی میلکان واقع  در شهرستان دالاهو به عنوان مکانی که غذهای سنتی زیادی در آن پخت و سرو می شود، راه اندازی شود./رئیس گروه موزه های استان با بیان اینکه موزه مطبخ کرمانشاه موزه ای زنده خواهد بود، گفت: این موزه اولین موزه مطبخ کشور خواهد بود که در آن علاوه بر مستندات مربوط به دستور پخت، لوح ثبتی و فیلم های مربوط به تهیه غذاها، سرو آنها نیز برای گردشگران انجام می گیرد./وی ادامه داد: در این موزه حدود ۴۵ نوع غذای سنتی بومی منطقه پخت می شود که تاکنون تعدادی از آنها به ثبت ملی رسیده اند و تعدادی دیگر نیز در آینده ای نزدیک به ثبت ملی خواهند رسید./طهماسبی تصریح کرد: تعدادی از غذاهای محلی که در این اقامتگاه بوم گردی سرو می شود، قرار است در قالب برنامه ثبت ملی ۱۰۰ خوراک کرمانشاه در فهرست آثار ملی ناملموس قرار گیرند.

پ
پ

رئیس گروه موزه های اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از در دستورکار قرار گرفتن راه اندازی اولین موزه مطبخ کشور در کرمانشاه خبر داد.

اکرم طهماسبی با اشاره به گستردگی و تنوع غذاهای سنتی در کرمانشاه، اظهارکرد: براین اساس برنامه راه اندازی موزه مطبخ در استان را در دستورکار قرار داده ایم.

وی افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده این موزه قرار است در اقامتگاه بوم گردی میلکان واقع  در شهرستان دالاهو به عنوان مکانی که غذهای سنتی زیادی در آن پخت و سرو می شود، راه اندازی شود.

رئیس گروه موزه های استان با بیان اینکه موزه مطبخ کرمانشاه موزه ای زنده خواهد بود، گفت: این موزه اولین موزه مطبخ کشور خواهد بود که در آن علاوه بر مستندات مربوط به دستور پخت، لوح ثبتی و فیلم های مربوط به تهیه غذاها، سرو آنها نیز برای گردشگران انجام می گیرد.

وی ادامه داد: در این موزه حدود ۴۵ نوع غذای سنتی بومی منطقه پخت می شود که تاکنون تعدادی از آنها به ثبت ملی رسیده اند و تعدادی دیگر نیز در آینده ای نزدیک به ثبت ملی خواهند رسید.

طهماسبی تصریح کرد: تعدادی از غذاهای محلی که در این اقامتگاه بوم گردی سرو می شود، قرار است در قالب برنامه ثبت ملی ۱۰۰ خوراک کرمانشاه در فهرست آثار ملی ناملموس قرار گیرند.

وی در ادامه با بیان اینکه معرفی کرمانشاه به عنوان شهر خوراک از سوی سازمان یونسکو زمینه رونق گردشگری غذا را فراهم کرده، یادآورشد: تاکنون حدود ۱۲ نوع خوراکی کرمانشاه همچون خورش خلال، دنده کباب، چندنوع نان، نان برنجی، کاک و … به ثبت ملی رسیده اند که اکثر آنها آوازه زیادی در ایران دارند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.