پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20825 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری پرخاشگری یکی از علل اصلی وقوع نزاع در کرمانشاه است اعزام اولین گروه از زائران کرمانشاه به عمره مفرده مستاجران مراقب سامانه «خودنویس املاک» باشند

تکذیب شایعه عرضه مرغ تاریخ مصرف گذشته در کرمانشاه
29 اردیبهشت 1401 - 10:57
شناسه : 278004
0
مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه گفت؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- اخیرا در فضای مجازی فیلمی پخش شده که در یکی از کشتارگاه‌ها بسته‌بندی مرغ‌ها باز و با تاریخ جدید دوباره به بازار عرضه می‌شود. با این ادعا که این روزها با فراوانی مرغ و پس‌زدگی بازار مواجه هستیم و برای بالا بردن مدت زمان ماندگاری مرغ از سرکه استفاده می‌شود/ این فیلم مربوط به استان کرمانشاه نیست/ در استان با نظارتی که توسط همکاران و بازرسان در قالب تیم‌های مشترک در سطح مراکز عرضه، کشتارگاه‌ها، سردخانه و پیش‌سرد صورت می‌گیرد محصول گوشت مرغ از زمان خروج از کشتارگاه تا سه روز در شرایط صفر تا چهار درجه در مغازه فروش مرغ کشتاری مهلت عرضه دارد و قطعا اگر خارج از این زمان، مرغ عرضه شود توسط بازرسین جمع‌آوری و با دستور قاضی امحا می‌شود/ دام قبل از اینکه به چرخه کشتار هم برود توسط دامپزشک مستقر در کشتارگاه سلامت بالینی آن تأیید و در ادامه وارد خط کشتار تحت نظر روحانی مستقر در کشتارگاه با نظارت شرعی ذبح می‌شود/دامپزشک مستقر هم بعد از کشتار نظارت‌های لازم را بر خط کشتار انجام می‌دهد و قطعا هرگونه دام و طیوری که انطباق بهداشتی و شرایط سلامت آن مورد تأیید قرار نگیرد از چرخه کشتار حذف می‌شود و در نهایت محصول گوشت قرمز استحصال شده از کشتارگاه قبل از ورود به سفره مردم در شرایط پیش‌سرد قرار می‌گیرد/کشتاری که امروز انجام می‌گیرد روز بعد وارد چرخه مصرف و مراکز عرضه می‌شود چون ۲۴ ساعت در پیش‌سرد با دمای صفر تا چهار درجه قرار می‌گیرد و ۹۹ درصد از انوع بیماری‌ها که احتمالا در لاشه باشد تحت شرایط پیش‌سرد از بین می‌رود/گوشت قرمز استحصال شده در کشتارگاه چهار روز در دمای صفر تا چهار درجه تاریخ مصرف دارد و گوشت مرغ استحصال شده نیز ۷۲ ساعت بعد از خروج از کشتارگاه قابلیت استفاده دارد/ مردم به شایعات در مورد عرضه گوشت مرغ تاریخ گذشته توجه نکنند.

پ
پ

مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه گفت: مردم به شایعات در مورد عرضه گوشت مرغ تاریخ گذشته توجه نکنند.

 اخیرا در فضای مجازی فیلمی پخش شده که در یکی از کشتارگاه‌ها بسته‌بندی مرغ‌ها باز و با تاریخ جدید دوباره به بازار عرضه می‌شود. با این ادعا که این روزها با فراوانی مرغ و پس‌زدگی بازار مواجه هستیم و برای بالا بردن مدت زمان ماندگاری مرغ از سرکه استفاده می‌شود.

حسین حیدری مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در این خصوص با ارائه توضیحاتی، گفت: این فیلم مربوط به استان کرمانشاه نیست.

وی ادامه داد: در استان با نظارتی که توسط همکاران و بازرسان در قالب تیم‌های مشترک در سطح مراکز عرضه، کشتارگاه‌ها، سردخانه و پیش‌سرد صورت می‌گیرد محصول گوشت مرغ از زمان خروج از کشتارگاه تا سه روز در شرایط صفر تا چهار درجه در مغازه فروش مرغ کشتاری مهلت عرضه دارد و قطعا اگر خارج از این زمان، مرغ عرضه شود توسط بازرسین جمع‌آوری و با دستور قاضی امحا می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در توضیح پروسه نظارت دامپزشکی، گفت: دام قبل از اینکه به چرخه کشتار هم برود توسط دامپزشک مستقر در کشتارگاه سلامت بالینی آن تأیید و در ادامه وارد خط کشتار تحت نظر روحانی مستقر در کشتارگاه با نظارت شرعی ذبح می‌شود.

وی تصریح کرد: دامپزشک مستقر هم بعد از کشتار نظارت‌های لازم را بر خط کشتار انجام می‌دهد و قطعا هرگونه دام و طیوری که انطباق بهداشتی و شرایط سلامت آن مورد تأیید قرار نگیرد از چرخه کشتار حذف می‌شود و در نهایت محصول گوشت قرمز استحصال شده از کشتارگاه قبل از ورود به سفره مردم در شرایط پیش‌سرد قرار می‌گیرد.

حیدری یادآور شد: کشتاری که امروز انجام می‌گیرد روز بعد وارد چرخه مصرف و مراکز عرضه می‌شود چون ۲۴ ساعت در پیش‌سرد با دمای صفر تا چهار درجه قرار می‌گیرد و ۹۹ درصد از انوع بیماری‌ها که احتمالا در لاشه باشد تحت شرایط پیش‌سرد از بین می‌رود.

وی ادامه داد: گوشت قرمز استحصال شده در کشتارگاه چهار روز در دمای صفر تا چهار درجه تاریخ مصرف دارد و گوشت مرغ استحصال شده نیز ۷۲ ساعت بعد از خروج از کشتارگاه قابلیت استفاده دارد.

حیدری در پایان از هم‌استانی‌ها خواست، مردم به شایعات در مورد عرضه گوشت مرغ تاریخ گذشته توجه نکنند/فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.