جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

چه کفش و کیفی برای مدرسه بخریم؟
14 شهریور 1401 - 12:41
شناسه : 280314
3
متخصص ارتوپدی طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر مرتضی فرشچیان با تاکید بر لزوم رعایت برخی نکات هنگام خرید کیف و کفش مدرسه، گفت: با توجه به استفاده هر روزه دانش آموزان از کیف و کفش مدرسه، نامناسب بودن آنها می تواند آسیب‌های جدی به ساختار اسکلتی عضلانی دانش آموزان وارد کند، بنابراین نیاز است که برخی نکات هنگام خرید این وسایل مد نظر قرار گیرد./وی با تاکید بر تهیه کوله پشتی به عنوان کیف مدرسه دانش آموزان، گفت: استفاده از کیف های دستی و یک طرفه می تواند فشار را به یک سمت بدن وارد کرده و آسیب هایی را به کمر و گردن دانش آموزان وارد کند./فرشچیان گفت: در تهیه کوله پشتی هم والدین باید دقت داشته باشند که بندهای کوله پشتی پهن باشد که آسیب به سرشانه ها وارد نشود. همچنین بندهای کوله پشتی نباید کوتاه و یا بلند باشد که کمر و گردن دانش آموزان دچار آسیب شود./این متخصص ارتوپدی با تاکید بر سبک بودن وزن کوله پشتی دانش آموزان گفت: وزن خود کوله پشتی باید سبک باشد و علاوه بر آن باید وسایل اندکی در آن قرارداده شود./فرشچیان گفت: متاسفانه برخی دانش آموزان عادت دارند تمام کتاب‌ها و وسایل خود را داخل کوله قرار داده و در تمام روزهای هفته آن را حمل می کنند و همین امر موجب شده شاهد بسیاری مشکلات کمر و ستون فقرات بویژه در دانش آموزان مقطع دبستان باشیم./وی افزود: دانش آموزان و بویژه دبستانی‌ها ستون فقرات بسیار آسیب پذیری دارند، بنابراین باید وزن کوله آنها بسیار سبک باشد و توصیه می شود وزن کوله پشتی با تمام وسایل درون آن از ۱۰ درصد وزن بدن آنها بیشتر نشود.

پ
پ

یک متخصص ارتوپدی به تشریح نکات لازم هنگام خرید کیف و کفش دانش آموزان پرداخت.

دکتر مرتضی فرشچیان با تاکید بر لزوم رعایت برخی نکات هنگام خرید کیف و کفش مدرسه، گفت: با توجه به استفاده هر روزه دانش آموزان از کیف و کفش مدرسه، نامناسب بودن آنها می تواند آسیب‌های جدی به ساختار اسکلتی عضلانی دانش آموزان وارد کند، بنابراین نیاز است که برخی نکات هنگام خرید این وسایل مد نظر قرار گیرد.

وی با تاکید بر تهیه کوله پشتی به عنوان کیف مدرسه دانش آموزان، گفت: استفاده از کیف های دستی و یک طرفه می تواند فشار را به یک سمت بدن وارد کرده و آسیب هایی را به کمر و گردن دانش آموزان وارد کند.

فرشچیان گفت: در تهیه کوله پشتی هم والدین باید دقت داشته باشند که بندهای کوله پشتی پهن باشد که آسیب به سرشانه ها وارد نشود. همچنین بندهای کوله پشتی نباید کوتاه و یا بلند باشد که کمر و گردن دانش آموزان دچار آسیب شود.

این متخصص ارتوپدی با تاکید بر سبک بودن وزن کوله پشتی دانش آموزان گفت: وزن خود کوله پشتی باید سبک باشد و علاوه بر آن باید وسایل اندکی در آن قرارداده شود.

فرشچیان گفت: متاسفانه برخی دانش آموزان عادت دارند تمام کتاب‌ها و وسایل خود را داخل کوله قرار داده و در تمام روزهای هفته آن را حمل می کنند و همین امر موجب شده شاهد بسیاری مشکلات کمر و ستون فقرات بویژه در دانش آموزان مقطع دبستان باشیم.

وی افزود: دانش آموزان و بویژه دبستانی‌ها ستون فقرات بسیار آسیب پذیری دارند، بنابراین باید وزن کوله آنها بسیار سبک باشد و توصیه می شود وزن کوله پشتی با تمام وسایل درون آن از ۱۰ درصد وزن بدن آنها بیشتر نشود.

این متخصص ارتوپدی در ادامه با تاکید بر استفاده از کفش مناسب برای دانش آموزان، گفت: توصیه می شود دانش آموزان از کفش های اسپرت و قابل انعطاف استفاده کنند.

وی افزود: بهترین جنس کفش برای دانش آموزان چرم طبیعی است و کفش باید بگونه ای باشد که پا در آن احساس راحتی کرده و به آسانی حرکت کند.

فرشچیان با اشاره به استفاده برخی دختران دبیرستانی از کفش های پاشنه دار گفت: پوشیدن این کفش ها در طولانی مدت به ستون فقرات آسیب وارد می کند.

این متخصص ارتوپدی در خصوص اندازه کفش هم گفت: اندازه کفش باید متناسب پای دانش آموزان بوده و تنگ و گشاد نباشد.

وی افزود: متاسفانه برخی دانش آموزان هنگام خرید کفش دقت نمی کنند و بعضا کفش های تنگ انتخاب کرده که به مروز زمان قسمت های مختلف پای آنها را اذیت می کند، بنابراین هنگام خرید کفش باید دقت شود که اندازه آن به درستی انتخاب شود./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.