سه شنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۲ Tuesday, 19 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20716 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

چرا در رستوران های جهان شهر خلاق خوراک بیشتر دنده کباب و خورشت خلال سرو می شود/نارضایتی مسافران از پرداخت هزینه مضاعف به برخی از سایتهای گردشگری خدمات ویژه سازمان حمل و نقل مسافر در ایام نوروز نکات کلیدی درباره سلامت آجیل شب عید هوای نوروز در کرمانشاه بارانی است اعمال محدودیت های ترافیکی و ممنوعیت ورود تانکرهای حامل سوخت از مرز پرویزخان مراسم تحویل سال در هفت امامزاده و بقعه متبرکه کرمانشاه برگزار می‌شود قضات کشیک در ایام نوروز در دادسرای کرمانشاه فعالیت می‌کنند کرمانشاه در غرقاب ازخودبیگانگی ‌فرهنگی‌ و عدم تعلقات هویتی به سر می برد/ تا چه زمان سطح‌مطالبه ما باید در حد آسفالت و رنگ امیزی جداول باشد آماده‌باش ۱۶۲ جایگاه سوخت کرمانشاه برای ایام نوروز آماده‌باش ۱۲۰۰ نفر برای خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی در کرمانشاه افزایش ۲۴ درصدی بارندگی‌ها در استان کرمانشاه حدود ۱۶ شهر کرمانشاه دچار تنش آبی اعلام ساعت کار اماکن تاریخی کرمانشاه در ایام نوروز ۴۰درصد هتل های برند کرمانشاه پر شده است/هتلداران چاره ای جز گرفتن وام‌کارمزدی سبک ندارند/بی میلی مسافر برای ماندن در اماکن اقامتی میدان آزادی کرمانشاه بازار شیرینی شب عید ۴۸ ساعت آخر داغ می‌شود + قیمت‌ها خودروهای حادثه‌ساز در کرمانشاه توقیف خواهند شد جاده‌های کرمانشاه «لغزنده اند»/ قبل از حرکت با ۱۴۱ تماس بگیرید آب «رازآور» وارد «هشیلان» شد کرمانشاه بارانی در آخرین روزهای اسفند میوه شب عید ۱۴۰۳ در بازار کرمانشاه کیلویی چند؟

شهد شیرین گذشت روایتگر فرهنگ خون صلح در استان کرمانشاه / سردار مجاهد، سفیر صلح و سازش در سال‌های پرآشوب
01 بهمن 1396 - 10:13
شناسه : 4157
1
طلوع گزارش می‌دهد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

عباس عربی یکی از بزرگان دیار کرمانشاه است که سال‌های زندگانی خود را در جهت تقویت فرهنگ عفو و گذشت صرف کرده و در این راه نیز توفیقات ارزشمندی به دست آورده است.

پ
پ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طلوع کرمانشاه، فرهنگ عفو و گذشت نیاز امروز جوامع امروز برای برقرار صلح و آرامش و امنیت اجتماعی است، فرهنگی که در جوامع مسلمان بیشتر نمود دارد و اعتقادات دینی نیز این فرهنگ را تقویت می‌کند.

عباس عربی یکی از بزرگان دیار کرمانشاه است که سال‌های زندگانی خود را در جهت تقویت فرهنگ عفو و گذشت صرف کرده و در این راه نیز توفیقات ارزشمندی به دست آورده است.

 عباس عربی، شخصیتی محبوب که در استان کرمانشاه به واسطه خدمات و تلاش‌هایش برای رفع تنش‌ها و رساندن مردم به سرچشمه صلح و صفا بسیار مورد تکریم بوده تا جایی که وی را سردار صلح و سازش خطاب می‌کنند.

عباس عربی در سال ۱۳۴۶ در روستای قلعه گنجوان از توابع هرسین از ایل کاکاوند در استان کرمانشاه دیده به جهان گشود. او در خانواده‌ای کشاورز و ساده زیست به دنیا آمد، خانواده‌ای متعهد به مبانی دینی و مذهبی از بارزترین خصوصیات این خاندان است.

وی در سال ۱۳۵۳ با وجود دوری و دشواری راه، وارد مدرسه می‌شود تا گامی محکم در مسیر کسب علم و تعالی بردارد. در سال ۱۳۶۰ و بعد از اتمام مقطع راهنمایی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان هرسین در آمد.

روحیه تبلیغی و جهادی‌اش آنچنان بود که از سال ۱۳۷۰ به عنوان مربی احکام و اخلاق برتر شخصیت برگزیده سازمان تبلیغات از جانب این نهاد به ترویج مبانی دینی و اعتقادی به بسیج معرفی می‌شود که باعث شد او حضور فعال تری را از خود نشان داده و تاکنون نیز ادامه یابد و نتیجه آن دریافت بیش از ۲۰۰ لوح تقدیر از جانب نمایندگان ولی فقیه و اخذ عنوان مجاهد از سوی فرماندهان ارشد سپاه است.

نقش موثر او در بین اعضای فامیل و عشیره جهت رفع کدورت‌ها و رنجش‌ها، از وی در نگاه اقوام و نزدیکان، شخصیتی قابل احترام را در دلهایشان ساخت که این توقع عمومی از ایشان سبب ساز یک تحول جدید در برنامه‌های حاج عباس عربی می شود تا پس از شکل گیری نهاد جدیدالولاده شوراهای حل اختلاف و اجرایی شدن آن در پنجم شهریور ۱۳۸۱، آقای عربی توسط دادگستری استان کرمانشاه در سال ۱۳۸۳ دعوت به همکاری می شوند که با قبول این مسئولیت، فصلی نو در خدمت رسانی صادقانه ایشان رقم می‌خورد.

او که سابقه کار ستادی را در کارنامه خود حفظ کرده توانست با همت و تلاش و پشتکار مضاعف، اعتماد مسئولین را به خود جلب نماید و منصب‌های مهمی در خدمت رسانی به مردم و اسلام را تجربه کند که از آن جمله ریاست در شورای حل اختلاف شعبه ۱۲، ریاست شعبه ۱۴۶ ویژه صلح و سازش و قتل عمد که با حفظ ریاست مجتمع شهید مطهری همراه بود و مسئول دبیر خانه شوراهای حل اختلاف ویژه قتل با دارا بودن ۷۰۰ نفر عضو فعال که شامل روحانیون و ریش سفیدان و بزرگان اقوام و عشایر استان کرمانشاه می شود.

علاقه ویژه ایشان به تحصیل علم باعث شد که مجدداً از سال ۱۳۹۱ ادامه تحصیل نماید. اما آنچه که ایشان را نه تنها در بین استان کرمانشاه، بلکه در ایران اسلامی متمایز می‌کند و او را به لقب سردار صلح و سازش نائل می‌کند این مسئولیت‌ها و عناوین نیست چرا که مردم او را همچون دلسوزی نام آشنا و عامل به موازین دینی رسول الله می‌شناسند که احیاگر سنت بومی و دینی خون صلح می‌باشد، رویه‌ای راه گشا در ایجاد ترویج فرهنگ عفو و گذشت بین مسلمین که ریشه در باورهای اعتقادی و دینی استان کرمانشاه دارد.

وساطت، میانجی گری، اصرار و بعضا التماس حاج عباس عربی برای گرفتن عفو و گذشت از اولیاء دم در جلوگیری از اعدام ۱۹۶ فقره قتل عمد تا امروز در نزاع های قبیله ای و پیشگیری از مشاجره‌ها و درگیری‌ها و به سرانجام نیک رساندن هزاران نزاع دسته جمعی از برنامه‌های روزانه وی می‌باشد که این تنها بخشی از زحمات بی‌دریغ اوست که نه تنها تبریک و تحسین مردم را در پی داشته بلکه تمجید و اعطای مدال‌های افتخار مسئولین قضایی کشوری و استان کرمانشاه و حتی استان‌های همجوار را نیز از آن خود کرده است.

تلاش های چشمگیر ایشان در رفع نگرانی‌های اقشار مختلف مردم و شادی بخشی به خانواده‌های نگران و مضطرب آنچنان است که ساکنان این دیار، نامه‌ای به شکل طومار و به مهر و امضای بخش اعظمی از شوراهای شهر و روستا و عده کثیری از هیئت امناء مساجد و روحانیون استان کرمانشاه برای ابراز قدردانی از ایشان و تهنیت و تبریک به مقام عظمای ولایت به دفتر رهبر فرزانه انقلاب گسیل داشتند. حرکتی که برآمده از روحیه ایمانی و ولایت مداری این مردم قدر شناس بوده که خود گویای بصیرت آنان در شناخت خادمان خویش است که طبیعتا ضروری می‌دانم نامی هم از قبایل، ایلات و عشایر دلیر و غیرتمند این استان زرخیز برده باشیم اقوامی همچون کاکاوند، چمچمال، دینور، درود فرامان، ماهیدشت، قلخانی، سنجابی، احمدوند، خالصه، ترکاشوند، اولادقباد، کلهر، بالوند، جمالوند، عثمان‌وند، سرفیروزآباد، زنگنه، اتیوند، گوران، ذوله و جمهور، اللهیار خانی، میان دربند، کلی و…

عباس عربی کتابی با عنوان «شهد شیرین گذشت» دارد که حاوی مباحث اخلاقی بسیار ارزشمند است و در هفت فصل که به شرح ماجرای خون صلح افراد، سختی های آن، بیوگرافی ایلات و عشایر استان کرمانشاه با موقعیت جغرافیایی آنها، احادیث و روایات قرآنی درباره گذشت می باشد منتشر شده است. 

عباس عربی طی ۲ دهه توانسته است ۱۹۶ قتل عمد را به خون صلح منجر کند و بیش از چهار هزار دعوای دسته جمعی و محلی خانوادگی را حل و فصل کند.

 

دیدگاه

  1. خدا خیرش بده..

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.