جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

کانکس‌های تاشونده‌ای که حمایت نشدند
10 بهمن 1396 - 11:50
شناسه : 4398
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

انجمن یو پی وی سی استان کرمانشاه طرحی برای تهیه کانکس مناطق زلزله زده ارائه داده که ویژگی‌های منحصر به فردی دارد. کانکس‌هایی تاشونده و با حجم کم که استحکام قابل توجهی دارد، چند بار مصرف است و هزینه حمل و نقل بسیار کمی دارد، اما گویا تاکنون مورد حمایت مسئولین قرار نگرفته است.

پ
پ
سیاوش شریفی رئیس انجمن یو پی وی سی استان کرمانشاه  درباره این کانکس‌های تاشونده اظهار کرد: ایده این کانکس‌ها از ۵۰ روز قبل یعنی چند روز بعد از وقوع زلزله از سوی انجمن مطرح شد.
 
وی با اشاره به اینکه این کانکس‌ها در قالب هفت قطعه جدا و به صورت پیش ساخته تهیه می‌شود، افزود: کانکس‌ها در قالب یک پکیج با عرض ۴۵ سانتی متر و ارتفاع دو متر و ۲۰ سانتی متری قابل حمل است.
 
رئیس انجمن یو پی وی سی استان کرمانشاه حداکثر زمان مورد نیاز برای سرهم کردن این کانکس‌ها را دو ساعت دانست و تاکید کرد: این کانکس‌ها می‌تواند ده‌ها بار باز و بسته شود و مورد استفاده قرار گیرد.
 
 شریفی با بیان اینکه زمان ساخت کلی هر کانکس نیز سه تا چهار ساعت است، یادآوری کرد: با توجه به توان واحدهای تولیدی استان امکان تهیه ۵۰۰ کانکس در روز را داشتیم.
 
وی قیمت تمام شده هر کانکس از این نوع را ۱۲ میلیون تومان برآورد کرد که تا حدود ۸٫۵ میلیون تومان هم قابل کاهش است و خاطرنشان کرد: می‌توانیم از مواد با کیفیت پایین‌تر هم استفاده کنیم و قیمت کانکس را تا پنج میلیون تومان هم پایین بیاوریم، اما دیگر کیفیت مناسبی برای استفاده چندین باره نخواهد داشت.
 
رئیس انجمن یو پی وی سی استان کرمانشاه ضد زنگ بودن، مقاومت در برابر فرسودگی، عایق سرما و گرما، نفوذناپذیری باران، ضد حریق بودن و … را از دیگر ویژگی‌های این نوع کانکس برشمرد.
 
وی گفت: این کانکس به دلیل کم حجم بودن هزینه حمل و نقل کمی هم دارد، نیاز به جرثقیل ندارد و ۱۰ کانکس روی یک تریلی جا می‌شود.
 
رئیس انجمن یو پی وی سی استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۱۳۸ واحد تولیدی در این زمینه در استان، یادآوری کرد: ساخت این کانکس‌ها با توان این واحدها، کمکی به رونق تولید و اشتغال در استان بود.
 
شریفی با انتقاد از اینکه مسئولین استان هیچ حمایتی از این طرح نکردند، افزود: در روزهای نخست به استانداری مراجعه کردم اما نتیجه‌ای نداد. با مراجعه به بنیاد مسکن هم این پاسخ را گرفتیم که دیگر دیر شده  و قرارداد ساخت یازده هزار کانکس با قیمت هشت میلیون تومان با قرارگاه خاتم بسته شده است.
 
وی از مراجعه بی نتیجه‌ به نمایندگان مجلس هم یاد کرد و ادامه داد: مراجعه به مدیریت بحران هم برای ما نتیجه نداشت.
 
شریفی عنوان کرد: با مراجعه به هر بخش همه ویژگی‌های این کانکس‌ها را تشریح کردم، اما نتیجه نداد.
 
رئیس انجمن یو پی وی سی استان کرمانشاه با بیان اینکه هنوز تعداد زیادی از افراد نیازمند دریافت کانکس هستند، تصریح کرد: هنوز هم می‌توان از این طرح استفاده کرد.
 
وی گفت: حتی می توان تعداد زیادی از این کانکس‌ها را تهیه و برای مواقع بحرانی در کل کشور در یک سوله دپو کرد تا مردم کمتر دچار سختی و مصیبت شوند. / ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.