شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان
22 بهمن 1396 - 9:19
شناسه : 4738
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

تحقیقات جدید حاکی از آن است که مصرف مُسکن‌ها علاوه بر بهبود سردرد بر احساس غم و اندوه نیز تاثیرگذار است.

پ
پ
در آزمایشی که توسط متخصصان دانشگاه کالیفرنیا صورت گرفت مشخص شد زنانی که از مُسکن‌های غیرنسخه‌ای مانند ایبوپروفن و استامینوفن مصرف کرده‌اند نسبت به زنانی که دارونما دریافت کردند از تجربیات دردناک عاطفی، آسیب کمتری دیده‌اند.
 
به گزارش آفتاب‌‌نیوز به نقل از تلگراف، این در حالی است که همین آزمایش بر مردان نتیجه عکس داشت به طوری که معلوم شد مصرف مُسکن توسط مردان،‌ احساسات آنها را تشدید می‌کند.
 
طبق این مطالعه، مسکن‌های رایج احتمالا چگونگی پردازش اطلاعات و تجربه آسیب‌های احساسی را در افراد تحت تاثیر قرار می‌دهد.
 
پزشکان با بررسی مطالعات گذشته دریافته‌اند احتمال دارد مسکن‌های غیرنسخه‌ای بر میزان حساسیت نسبت به تجربیات دردناک احساسی تاثیر بگذارند.
 
به علاوه متخصصان کشف کرده‌اند که مسکن‌ها می‌توانند توانایی ما در پردازش اطلاعات را تغییر دهند چراکه افرادی که این مسکن‌ها را دریافت کرده بودند در انجام یک بازی دچار اشتباهات بیشتری می‌شدند.
 
طبق این مطالعه، همچنین عوامل دیگری مانند واکنش افراد به موضوعات عاطفی و احساس مالکیت آنها در اثر مصرف این مسکن‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد.
 
این یافته‌ها در مجله Policy Insights از علوم رفتاری و مغز منتشر شده است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.