گل عنبر در پایان افزود: از عموم همشهریان محترم تقاضا دارم غذاهای خود را از واحد های معتبر خریداری نمایند. همچنین اگر در رابطه با اعتبار و سلامت رستوران ها و پروانه کسب آنها مشکوک هستند می توانند از اتحادیه چلوکبابی ها استعلام گرفته و همچنین با مراجعه به آدرس : کرمانشاه _میدان جوانشیر جنب بانک صادرات مشکل خود را با اتحادیه در میان بگذراند.
نگین عزتی/خبرنگار طلوع کرمانشاه
سیروس گل عنبر در گفت و گو باطلوع کرمانشاه گفت:
حدود ۸۰ چلوکبابی و ۱۵۰ غذای آماده رسمی در شهر کرمانشاه دایر است که همگی زیرنظر اتحادیه و دارای مجوز هستند/نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی ها در رابطه با قیمت چلوکباب های مورد تایید گفت: با توجه به اینکه موارد واقلام مصرفی دچار نوسان هستند، چلوکباب قیمت ثابتی ندارد اما آنالیز قیمت ها در دست است و بصورت ماهیانه یا هفتگی استعلام و طبق آن نرخ تعیین می کنیم. در حال حاضر قیمت یک غذای خوب حتما از ۱۲ هزارتومان بیشتر و پایین تراز ۱۲هزار تومان مورد تایید ما نیست/سیروس گل عنبر در رابطه با وزن استاندارد هر سیخ کباب گفت: استاندارد کباب کوبیده ۷۵ گرم ( در هر رستوران احتمال متغییر بودن بین ۱۰۰تا ۲۰۰گرم است)و وزن کباب برگ از ۱۰۰ گرم تا ۳۰۰ گرم است/وی در ادامه افزود: رستوران هایی که دارای پروانه ساخت و مجوز نیستند درمکان های پنهان مشغول به کار و مرتب در حال جا به جایی هستند/بعضی واحد های غذا خوری که اقدام به فروش غذا با قیمت پایین (از ۸ تا ۱۰ هزار تومان) می کنند از نظر ما تایید شده نیستند. صد در صد کارگاه های زیرزمینی و فاقد مجوز وامنیت غذایی ندارند
دیدگاه