جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

مردم از خرید مرغ فله ای و بدون هویت خودداری کنند
21 اسفند 1396 - 11:46
شناسه : 6081
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه با تاکید بر اینکه مردم از خرید مرغ فله ای خودداری کنند، گفت: مرغی که در کشتارگاه ها و تحت نظر دامپزشکی تولید می شود کاملا سالم و بهداشتی است.

پ
پ

دکتر مجتبی خاطر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی که بر روی کشتارگاه های طیور  صورت می گیرد، گفت: این بازرسی شامل بازرس بهداشتی قبل و بعد از کشتار است تا با اطمینان خاطر مردم از آن استفاده کنند.

وی افزود: در کشتارگاه های طیور یک نفر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی و و یک کارشناس دامپزشکی بر روند کشتار نظارت دارد و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به صورت مستمر  بازرسی های دوره ای را انجام می دهند.

به گفته این کارشناس، نظارت های مسئول فنی بهداشتی شامل اخذ گواهی قرنطینه ای بهداشتی طیور، نظارت بر طیور قبل از کشتار، کنترل بهداشت سالن کشتار، بهداشت فردی کارکنان، معاینه لاشه ها بعد از کشتار، رعایت دقیق پیش سرد، کنترل خودروهای حمل، صدور مجوز حمل محصولات به مرکز مشخص و … است.

خاطرمحمدی یادآوری کرد: با انجام بازرسی های قبل از کشتار انواع بیماری های حاد مانند اسهال حاد، لاغری شدید، بیماری های عفونی، طیور مرده و … مشخص خواهد شد که اینگونه موارد قبل از کشتار حذف می شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت تشخیص مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مبنی بر نامناسب بودن وضعیت طیور، می تواند از کشار طیور برای مصرف انسانی ممانعت به عمل آورد.

به گفته این کارشناس مرغ سالم و بهداشتی استحصالی از کشتارگاه های صنعتی طیور در بسته بندی مشخص و با تاریخ تولید و انقضا در مراکز عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی توزیع می شود که از زمان تولید ۷۲ ساعت تاریخ مصرف دارند.

خاطرمحمدی به مردم توصیه کرد از خرید مرغ فله ای  و بدون هویت خودداری کنند و هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید و انقضای آن توجه داشته باشند.

وی از مردم خواست گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظر دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با دامپزشکی در میان بگذارند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.