جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

کارخانه‌های آرد بر اساس کیفیتشان درجه‌بندی می‌شوند
05 خرداد 1398 - 10:24
شناسه : 67341
1
معاون اقتصادی استاندار طلوع‌‌کرمانشاه :

جلسه کارگروه پایش آرد و نان استان به ریاست دکتر حاتمی و با حضور اعضای این کارگروه به منظور رسیدگی و تصمیم گیری در خصوص وضعیت آرد و نان برگزار گردید./به گزارش طلوع کرمانشاه؛ معاون استاندار در این جلسه با اشاره به اهمیت افزایش کیفیت نان گفت: هر چه کیفیت آرد تولیدی در استان بالا برود بدون شک در فرهنگ مصرف نیز تاثیرات مثبتی می‌گذارد و نیز باعث افزایش شاخص سلامت جامعه می‌گردد پس باید بر روی ارتقای کیفیت آرد تولیدی تمرکز بیشتری کنیم و دولت حاضر است در این زمینه از تولیدکنندگان حمایت کند.

پ
پ

وی سپس بر تشویق واحدهای تولید آرد با کیفیت تاکید و افزود: یکی از راهکارهای خوبی که می‌تواند ضمن ایجاد رقابت به افزایش کیفیت آرد و نان کمک‌کند درجه بندی کارخانه‌های آرد بر اساس میزان کیفیت‌شان است و این باعث می‌شود که کارخانه‌های تولید آرد بیشتر از هر چیز به بالا بردن کیفیت و استاندار سازی محصولی که تولید می‌کنند توجه کنند.

حاتمی بر همین اساس اظهار داشت: اگر این درجه‌بندی شکل بگیرد ما نیز می‌توانیم در اختصاص سهمیه‌ی گندم بر اساس همین درجه‌بندی عمل کنیم یعنی هر چه درجه کیفیت آرد تولیدی یک‌کارخانه‌ای بالا باشد گندم بیشتری به آن اختصاص یابد تا محصول مناسب و سالمی در اختیار جامعه مصرف قرار گیرد.
بررسی مشکلات نانوایان و اقدامات وزارتی و استانی درباره وضعیت خمیرمایه نیز از دیگر محورهای این جلسه بود که درباره آنها بحث و تبادل نظر به وجود آمد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.