جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

کمبود ۴۰ میلیون مترمربع فضای آموزشی در کشور
25 اردیبهشت 1397 - 9:19
شناسه : 7251
0
معاون سازمان نوسازی مدارس مطرح کرد: طلوع‌‌کرمانشاه :

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس گفت: به ۴۰ میلیون متر مربع فضای آموزشی و پروشی دیگر در کشور نیاز داریم.

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، علی شهری در بیستمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه با بیان اینکه زیرساخت توسعه در هر کشوری آموزش و پرورش است، اظهار کرد: بر اساس تجربیات بین المللی کشورهایی همچون ژاپن، آلمان و دانمارک اگر به توسعه اقتصادی رسیده اند، نتیجه سرمایه گذاری در آموزش و پرورش بوده است.

وی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز به خوبی اهمیت حوزه آموزش و پرورش را درک کرده اند که قدم در این راه گذاشته اند، گفت: ما دولتی ها باید بهای بیشتری به این حوزه بدهیم.

وی با بیان اینکه اگر می خواهیم کشور متحول شود راهی جز توجه به آموزش و پرورش نداریم، گفت: خیرین مدرسه ساز حوزه ای را انتخاب کرده اند که سرمایه گذاری آنها بالاترین سوددهی را برای کشور دارد.

شهری افزود: بر اساس آمارها حدود ۲۰ درصد از کل کلاس های درس کشور را یا خیرین ساخته اند و یا در ساخت آنها مشارکت داشته اند.

وی به مشکلات موجود در حوزه فضاهای آموزشی اشاره و اظهار کرد: با وجود تلاش دولت، حمایت مجلس و همت خیرین هنوز در حوزه فضاهای آموزشی تنگناهایی داریم و قریب یک سوم مدارس ما ایمنی کافی در برابر حوادثی همچون زلزله ندارند. البته در بحث تخریب و بازسازی مدارس فرسوده کار بسیار بزرگی در دهه اخیر در کشور انجام شد و ۷۰ هزار کلاس درس تخریب و بازسازی و ۳۰ هزار کلاس درس مقاوم سازی شد.

معاون سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه با کمبود سرانه فضای آموزشی نیز مواجهیم، افزود: برای اینکه یک روند مطلوب تعلیم و تربیت داشته باشیم به ازای هر نفر باید ۸٫۴ متر فضای آموزشی و پرورشی داشته باشیم که در حال حاضر میانگین این فضا در کشور ما ۵٫۲ متر مربع است و در خیلی از شهرها حتی پایین تر از این میزان است.

وی افزود: این آمارها نشان می دهد علاوه بر ۶۰ میلیون متر مربع موجود، به ۴۰ میلیون متر مربع فضای آموزشی و پرورشی دیگر در کشور نیاز داریم.

شهری ادامه داد: در این شرایط و با وضعیت موجود دست خیرین مدرسه ساز را به گرمی می فشاریم و از آنها طلب استمداد بیشتری داریم.

وی گفت: رویکرد امسال جشنواره خیرین مدرسه ساز در کشور رویش جوانان خیر مدرسه ساز است. باید نسل جوان وارد این حوزه شود تا این پدیده مبارک ادامه داشته باشد.

شهری به زلزله سال گذشته استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: خیرین مدرسه ساز در این حادثه به خوبی وارد صحنه شدند و برای بازسازی فضاهای آموزشی آسیب دیده سنگ تمام گذاشتند.

 

 

ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.