جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

“بامیه” قهوه‌ای رنگ نخرید
02 خرداد 1397 - 10:29
شناسه : 7436
4
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه توصیه کرد: افراد از خرید بامیه‌های قهوه‌ای رنگ خودداری کرده و زولبیا و بامیه شفاف بخرند.

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، بهمن خدادادیان، با بیان اینکه رنگ زولبیا و بامیه تازه شفاف است، گفت: توصیه می‌شود افراد از خرید بامیه‌های قهوه‌ای رنگ اجتناب کنند، زیرا  این نوع بامیه‌ها معمولا در روغن‌های چند بار استفاده شده سرخ می‌شوند تا رنگ آنها قهوه‌ای شود.

این کارشناس بهداشت محیط با بیان اینکه برخی از رنگ در تهیه زولبیا و بامیه استفاده می‌کنند، گفت: تهیه زولبیای رنگی تخلف بوده و با آن برخورد می‌شود.

وی افزود: برخی ادعا دارند که از رنگ‌های خوراکی و آبمیوه‌های طبیعی یا آبلیمو برای رنگ زولبیا و بامیه استفاده می کنند، اما این مواد نیز در تغییر دما با محتویات زولبیا و بامیه فرآیند شیمیایی می دهد و ترکیبات آنها تغییر می کند که خطرناک است.

خدادادیان بر خرید زولبیا و بامیه از مراکز معتبر تاکید کرد و افزود: افراد هنگام خرید باید دقت داشته باشند زولبیا و بامیه حالت ترد و تازه داشته باشد و خشک نباشد.

وی در ادامه با اشاره به وجود ۴۵۰ قنادی و کارگاه شیرینی‌پزی در سطح شهرستان کرمانشاه، گفت: با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان کار این صنف بسیار رونق می‌گیرد در نتیجه حساسیت ویژه در بازرسی از آن وجود دارد.

وی افزود: در حال حاضر ۷۳ کارشناس بهداشت محیط کار بازرسی از صنوف را انجام می‌دهند که دراین میان صنوفی مانند قنادی و کبابی‌ ها بصورت ویژه بازرسی می شوند.

خدادادیان به استفاده از تجهیزات مدرن در بازرسی‌ها اشاره کرد و گفت: با استفاده از این تجهیزات می توان روغن چند بار استفاده شده را تشخیص داد.

وی با اشاره به استفاده از جوش شیرین توسط برخی افراد سودجو در پخت زولبیا و بامیه، گفت: جوش شیرین حالت پف کرده به زولبیا و بامیه می دهد و ظاهر آن را مشتری پسند می کند و با توجه به مضرات آن، انجام این کار تخلف بوده و با استفاده از دستگاهی که همراه بازرسان است به راحتی جوش شیرین در زولبیا و بامیه تشخیص داده می شود.

وی تاکید کرد: افراد می‌توانند هر نوع مشکل بهداشتی در قنادی‌ها را از طریق سامانه ۱۹۰  به کارشناسان بهداشت محیط گزارش دهند.

 

ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.