جوزی گفت: شاخص به خصوصی برای سنجش کیفیت نان نداریم، اما نان کرمانشاه نسبت به استان‌های دیگر بهتر است، زیرا گندم در خود استان تولید می‌شود و دوره زمانی خواب خود را سپری می‌کند.

وی بیان داشت: با توجه به بازرسی‌های انجام شده در حال حاضر موردی از به کارگیری نمک تصفیه شده در خبازی‌ها مشاهده نمی‌شود اگرچه ممکن است همواره تعداد محدودی از جوش شیرین و بلانکینگ استفاده کنند.

کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه اکیپ‌های بازرسی از نانوایی‌ها ثابت است و این افراد به خوبی با نواقص نانوایی‌ها آشنا هستند گفت: در صورت دریافت هرگونه گزارش مردمی در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام خواهیم کرد/باشگاه خبرنگاران