خانمهایی که خرما مصرف میکنند و بجای قند وشکر باچای خرما مصرف میکنند ۷۰% کمتر دچار
کمخونی
رنگ پریدگی پوستی
وبدنی سالم ومقاوم در برابر
باکتریها و ویروسها دارند
خانمهایی که خرما مصرف میکنند و بجای قند وشکر باچای خرما مصرف میکنند ۷۰% کمتر دچار کمخونی رنگ پریدگی پوستی وبدنی سالم ومقاوم در برابر باکتریها و ویروسها دارند
خانمهایی که خرما مصرف میکنند و بجای قند وشکر باچای خرما مصرف میکنند ۷۰% کمتر دچار
کمخونی
رنگ پریدگی پوستی
وبدنی سالم ومقاوم در برابر
باکتریها و ویروسها دارند