سه شنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۲ Tuesday, 19 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20716 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

چرا در رستوران های جهان شهر خلاق خوراک بیشتر دنده کباب و خورشت خلال سرو می شود/نارضایتی مسافران از پرداخت هزینه مضاعف به برخی از سایتهای گردشگری خدمات ویژه سازمان حمل و نقل مسافر در ایام نوروز نکات کلیدی درباره سلامت آجیل شب عید هوای نوروز در کرمانشاه بارانی است اعمال محدودیت های ترافیکی و ممنوعیت ورود تانکرهای حامل سوخت از مرز پرویزخان مراسم تحویل سال در هفت امامزاده و بقعه متبرکه کرمانشاه برگزار می‌شود قضات کشیک در ایام نوروز در دادسرای کرمانشاه فعالیت می‌کنند کرمانشاه در غرقاب ازخودبیگانگی ‌فرهنگی‌ و عدم تعلقات هویتی به سر می برد/ تا چه زمان سطح‌مطالبه ما باید در حد آسفالت و رنگ امیزی جداول باشد آماده‌باش ۱۶۲ جایگاه سوخت کرمانشاه برای ایام نوروز آماده‌باش ۱۲۰۰ نفر برای خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی در کرمانشاه افزایش ۲۴ درصدی بارندگی‌ها در استان کرمانشاه حدود ۱۶ شهر کرمانشاه دچار تنش آبی اعلام ساعت کار اماکن تاریخی کرمانشاه در ایام نوروز ۴۰درصد هتل های برند کرمانشاه پر شده است/هتلداران چاره ای جز گرفتن وام‌کارمزدی سبک ندارند/بی میلی مسافر برای ماندن در اماکن اقامتی میدان آزادی کرمانشاه بازار شیرینی شب عید ۴۸ ساعت آخر داغ می‌شود + قیمت‌ها خودروهای حادثه‌ساز در کرمانشاه توقیف خواهند شد جاده‌های کرمانشاه «لغزنده اند»/ قبل از حرکت با ۱۴۱ تماس بگیرید آب «رازآور» وارد «هشیلان» شد کرمانشاه بارانی در آخرین روزهای اسفند میوه شب عید ۱۴۰۳ در بازار کرمانشاه کیلویی چند؟

چرخ کارخانه ای که تنها چهارسال چرخید!
20 خرداد 1397 - 12:40
شناسه : 7710
1
بازهم رکودی دیگر در واحدهای صنعتی کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کارخانه اسید سیتریک کرمانشاه از اوایل سال ۸۶ کار خود را آغاز کرد و قرار بود اسیدسیتریک مورد نیاز تمام کشور را تامین کرد.
این واحد تولیدی از سال ۷۲ مراحل قانونی مربوط به جواز تاسیس و … را آغاز کرد و اگرچه در سال ۸۶ به بهره برداری رسید اما فعالیت ان چندان دوام نیاورد و در مرداد سال ۸۹ به تعطیلی کشیده شد.

پ
پ

کارخانه اسید سیتریک کرمانشاه از اوایل سال ۸۶ کار خود را آغاز کرد و قرار بود اسیدسیتریک مورد نیاز تمام کشور را تامین کرد.
این واحد تولیدی از سال ۷۲ مراحل قانونی مربوط به جواز تاسیس و … را آغاز کرد و اگرچه در سال ۸۶ به بهره برداری رسید اما فعالیت ان چندان دوام نیاورد و در مرداد سال ۸۹ به تعطیلی کشیده شد.
اسیدسیتریک تولیدی کارخانه از بهترین نوع اسیدستیریک خوراکی بود که با برخی کشورهای خارجی از لحاظ کیفیت رقابت می کرد و کرمانشاه نیز تنها کارخانه اسیدسیتریک کشور را داشت.
واردات بی رویه اسید سیتریک ارزان قیمت و بی کیفیت چینی باعث شد این واحد مدت زیادی دوام نیاورد و با ۲۶۰ نفر نیروی کار ، درب های آن بسته شود.
حالا پیگیری ۹ ساله مسئولین استان برای بازگشایی این واحد بی نتیجه مانده است و مهمترین نکته این است که سرمایه گذار این طرح که شرکت شستا وابسته به تامین اجتماعی می باشد پای کار بیاید و دوباره این کارخانه راه اندازی شود.
بازدیدها و جلسات مکرری تا کنون برای حل مشکلات این واحد برگزار شده اما هیچکدام نتیجه نداشته است و نزدیک به ۹ سال است که قفل روی درب های اسیدسیتریک کرمانشاه مانده است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه درباره مشکلات این واحد صنعتی گفت: اسیدسیتریک در اوایل سال ۸۶ کار خود را آغاز کرد و سرمایه گذاری آن بر حسب شرایط کنونی به ۱۰۰ میلیارد تومان هم می رسد.
محسن رستمی بیان داشت: محصولات تولیدی این واحد که ظرفیت آن نزدیک به ۱۲ هزار تن در سال بود با کشورهای سویس و
آلمان رقابت می کرد.
وی خاطرنشان ساخت: این واحد از سال ۹۰ به تملک بانک کشاورزی درآمد و اکنون نیز ورشکسته است.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه عقیده دارد اگر سرمایه گذاران پای کار بیاید و مشکل این واحد را حل کنند می توان در مدت کوتاهی شاهد بهره برداری از آن بود.
رستمی اظهار کرد: البته باید در کنار این امر افزایش تعرفه واردات اسیدسیتریک به کشور را هم داشته باشیم تا این کارخانه قدرت رقابت و ماندگاری بیشتری داشته باشد.
وی تاکید کرد: در سال ۹۳ نیز یک بار کار اورهال این واحد انجام شد و اکنون آماده بهره برداری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه نیز با اشاره به شرایط ورشکستگی کارخانه اسید سیتریک کرمانشاه، عنوان کرد: این کارخانه بهتر است به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار شود تا مشکل آن مرتفع گردد.
مهدس رضا رحیمی افزود: اقدامات مختلفی برای احیا دوباره این واحد انجام شد برای مثال پیگیری های زیادی برای بالا بردن تعرفه اسیدسیتریک انجام دادیم.
وی افزود: متاسفانه واردات اسیدسیتریک ارزان و به شت بی کیفیت چینی به این کارخانه صدمه زد.
مهندس هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز با اشاره به وضعیت کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه گفت: حیف است که این واحد با سرمایه گذاری بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اینگونه راکد باشد.
وی با بیان اینکه این کارخانه باید هرچه زودتر تعیین کلیف شود، خاطرنشان کرد: برای پیگیری مشکلات این واحد جلساتی با سرمایه گذار و همچنین بانک کشاورزی خواهیم داشت.

دیدگاه

  1. با سلام
    اینجانب یکی از کارگران بیکار شده کارخانه اسید سیتریک کرمانشاه میباشم که کارخانه ای کم نظیر از جمیع جهات در سطح کشور و حتی خاورمیانه میباشد . امیدوارم مسئولین محترم استان پیگیری جدی برای راه اندازی مجدد این واحد صنعتی بنمایند.

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.