هانیه ناصری در گفت و گو با خبرنگار طلوع کرمانشاه، با اشاره به خواص میوه زردآلو، گفت: زردآلو تصفیه کننده خون است و عروق را باز می کند.
وی اظهارداشت: از دیگر خواص این میوه می توان به ملین و تب بر بودن آن اشاره کرد.
به گفته این کارشناس، مصرف زرآلو برای ورم مفاصل و نرمی استخوان مفید است.
ناصری مصرف زردآلو را برای افرادی که کم خونی دارند هم مفید دانست.
وی با اشاره به نفاخ و دیرهضم بودن زردآلو زیاده روی در مصرف آن را برای کودکان و افراد سالخورده نامناسب دانست.
ناصری تاکید کرد: مغز هسته زردآلو هم خواص بسیار زیادی دارد و هضم آن را آسان می کند.