به گزارش طلوع کرمانشاه و به نقل ازروابط عمومی و امور بین الملل استانداری؛ ابراهیم الهی تبار سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استانداری کرمانشاه دیشب در کارگروه بررسی وضعیت آرد و نان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: نانوایی‌های متخلف تا زمان بهبود وضعیت و رعایت موازین بهداشتی تعطیل می‌شوند.
الهی تبار افزود: نان قوت قالب خانواده هاست از این رو باید نظارت شود تا با بهترین کیفیت بیشتر به دست مردم برسد.
در این نشست علی اسماعیلی معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از نظارت جدی تربرعملکرد بهداشتی نانوایی‌ها خبرداد وافزود: گشت‌های مشترکی تشکیل خواهد شد تا به صورت مداوم بر کار نانوایی‌های نظارت داشته باشد.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: براساس گزارش اتحادیه‌های صنفی تعداد زیادی از واحد‌های فاقد پروانه شناسایی شده اند که پلمب می‌شوند و با آن‌ها برخورد خواهد شد.
بیش از یک هزار و ۶۰۰ نانوایی در استان کرمانشاه فعالیت می‌کنند.