شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20796 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

خواستار ساماندهی وضعیت نابسامان پارکینگ‌های کرمانشاه هستیم کرمانشاه از فردا بارانی می‌شود سال گذشته ۱۳۳۳ پرونده تصرف غیرمجاز اراضی ملی در کرمانشاه تشکیل شد چشم‌انداز بازار مسکن در سال ۱۴۰۳ ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست

۳۰ هزار واحد زلزله زده نیاز به تعمیر جزیی دارند
25 مرداد 1397 - 9:11
شناسه : 8514
1
استاندار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه ۳۰ هزار واحد مسکونی در مناطق زلزله زده نیاز به تعمیر جزیی دارند، گفت: باید بر تسهیلات پرداختی به صاحبان این واحدها نظارت داشته باشیم تا در بخش دیگری صرف نشود.

پ
پ
به گزارش طلوع کرمانشاه هوشنگ بازوند روز چهارشنبه در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: هر یک از این واحدهای تعمیری نوع سه ۶ میلیون تومان تسهیلات دریافت می کنند.

وی با اعلام اینکه ۱۸۰ میلیارد تومان تسهیلات برای تعمیر واحدهای نوع سه اختصاص پیدا کرده ، افزود: هیچ‌ نظارتی بر این واحدها انجام نمی شود و این امکان وجود دارد که تسهیلات پرداختی در جایی به غیر از بازسازی آنها صرف شود.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: مدیران بنیاد مسکن گزارشی از وضعیت تعمیر واحدهای مسکونی که آسیب کمتری دیده اند، ارائه کنند تا فرمانداران کار نظارت را انجام دهند.
بازوند گفت: اگر این تسهیلات هزینه تعمیرات نشود، سرمایه های بانک ها هدر خواهد رفت.
وی در رابطه با بازسازی مناطق زلزله زده و افزایش قیمت مصالح هم گفت: کارخانه های سیمان امروز به دنبال افزایش قیمت هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز گفت: تسهیلات پرداختی به واحدهای تعمیری نوع سه مدیریت شود تا هیچ واحد بازسازی نشده ای باقی نماند.
مهرداد سالاری افزود: این تسهیلات را باید مدیریت کرد و اگر کسانی این وام را در جاهای دیگری هزینه کردند، پس از شناسایی برای آنها تصمیم گیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید به سرعت وضعیت پرداخت تسهیلات مدیریت شود تا مردم‌ هرچه زودتر به خانه های خود باز گردند، گفت: استفاده از پیمانکاران، کارگران و مصالح بومی به شرطی انجام می شود که با قیمت ارزان، با کیفیت و در کوتاه ترین زمان ممکن بازسازی انجام شود.‌
معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه گزارش های بنیاد مسکن در خصوص به کارگیری پیمانکاران و کارگران بومی واقعی نیست، اظهار داشت: این بنیاد اعلام می کند که پیمانکاران بومی برای کار در منطقه حضور ندارند در حالی که ما هر روز با اعتراض تعداد بسیاری از پیمانکاران ‌کرمانشاهی رو به رو هستیم.
زمین لرزه ۷٫۳ ریشتری ۲۱ آبان در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشته است.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۰ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده است.
هم اکنون ۵۰۰ پیمانکار و ۱۱ هزار و ۶۰۰ نفر در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه مشغول ساخت و ساز واحدهای تخریبی هستند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.