شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

افزایش ۳۰ درصدی قیمت گوشت/ سازمان کشتارگاه کرمانشاه در آستانه “ورشکسته شدن” است
18 تیر 1398 - 9:59
شناسه : 86644
1
رئیس اتحادیه صنفی قصابان استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- حسن آمویی با اشاره به کاهش میزان سرانه مصرف گوشت در استان به دلیل افزایش قیمت به خبرنگار طلوع کرمانشاه گفت: به علت پایین آمدن قدرت خرید شهروندان و کم شدن تقاضا برای خرید این کالای خوراکی کشتارگاه رو به ورشکسته شدن است./وی گفت: امسال قیمت گوشت ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است. در کشتارگاه قیمت هر کیلوگرم لاشه گوشت گوسفندی ۱۰۰ هزار تومان و قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله در حدود ۶۷ تا ۷۰ هزار تومان است. در حالیکه قیمت مصوب هر کیلوگرم دام سبک برای مصرف کننده، ۱۰۵ هزار تومان و هرکیلوگرم گوشت گوساله با استخوان ۸۵ هزار تومان است./رئیس اتحادیه صنفی قصابان استان کرمانشاه گفت: هر کیلوگرم دام زنده گوساله با نرخ ۳۳ هزار تومان و دام زنده گوسفندی در حدود ۴۰ تا ۴۵ هزار تومان به فروش می رسد./نرخ هر کیلوگرم کله پاچه پاک شده برای مصرف کننده در حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان و هر کیلوگرم جگر ۱۲۰ هزار تومان است./حسین آمویی در پایان توصیه کرد: شهروندان برای خرید گوشت حتما به قصابی های معتبر مراجعه نمایند و در هنگام خرید به تازگی، طراوت و رنگ گوشت دقت کنند.

پ
پ

نگین عزتی/خبرنگار طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.