شنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۴ Saturday, 8 November , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23096 تعداد نوشته های امروز : 2×
طرح پایش کیفیت فراورده روغن خوراکی برای نخستین بار در کشور به کرمانشاه واگذار شد
23 مرداد 1398 - 9:46
شناسه : 102135
9
روابط عمومي اداره كل استاندارد استان: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه- پایگاه خبری طلوع- واگذاری طرح پایش کیفیت فراورده روغن خوراکی مورد مصرف خانوار برای نخستین بار در کشور به اداره کل استاندارد کرمانشاه
به گزارش خبرنگار طلوع کرمانشاه، مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه اظهار کرد: طرح بررسی و تجزیه وتحلیل فراورده روغن مورد مصرف خانوار برای نخستین بار در کشور با هدف جمع آوری کلیه اطلاعات کمی و کیفی تولید فراورده روغن خوراکی در کشور و تجزیه و تحلیل بر اساس نقاط قوت ، ضعف ، فرصت و تهدید و برنامه ریزی های کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت برای بهبود آن اجرا می گردد. این امر مهم به اداره کل استاندارد واگذار شده است./ محمودرضا نیازی با اشاره به اینکه روغن خوراکی از فراورده هایی است که کیفیت آن مستقیماً با سلامت مصرف کنندگان ارتباط دارد افزود: اطلاعات و آمار استخراج شده از این طرح علاوه بر دستیابی به نرخ کیفیت روغن تولید داخل، میزان مصرف و صادرات این محصول، به طور دقیق مشخص و منبع موثقی برای تصمیم گیری های سازمان ملی استاندارد محسوب می گردد./وی با اشاره به اینکه طرح تجزیه و تحلیل فرآورده های مشمول استاندارد اجباری در تمام استان ها در حال اجرا است گفت: پایش کیفیت فراورده روغن مورد مصرف خانوار به دلیل پتانسیل های علمی و فنی موجود در اداره کل استاندارد کرمانشاه و واحدهای صنعتی استان و بهره مندی از توان آزمایشگاه های معتبر مستقر در این استان ، به این اداره کل واگذار گردیده است.

پ
پ

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.