احیای ۶۱ واحد تولیدی راکد در سه ماهه ابتدایی امسال/ پیگیری واحدهای راکد هلدینگ شستا از طریق کارگروه ملی
وی تصریح کرد: در راستای حمایت های مذکور طی سه ماهه ابتدایی امسال ۶۱ واحد تولیدی از بنگاه های اقتصادی راکد را فعال کردیم که ۲۸۸ شغل مستقیم دارند.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه افزود: تعدادی از واحدها نیز که مربوط به هلدینیگ هایی چون شستا است را از طریق کارگروه ملی در تهران بررسی و پیگیری کرده ایم.
بررسی و حمایت بنگاه هایی که مشکل دریافت خدمات بانکی دارند از طریق شورای تامین استان
قبادی ادامه داد: همچنین پیشنهاد داده ایم که مشکل تعدادی از بنگاه ها که مشکل دریافت خدمات داشته اند، در شورای تامین استان بررسی شود.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه تصریح کرد: در قانون اصلاح چک اگر بنگاه های اقتصادی و یا افراد حقیقی و حقوقی به سیستم بانکی بدهی داشته باشند، از دریافت کلیه خدمات بانکی من جمله چک، افتتاح حساب و… محروم هستند.
بنگاه هایی که مشکل خدمات بانکی دارند در صورت تایید شورای تامین بدون محدودیت قانون چک یکسال خدمات می گیرند
وی ادامه داد: تبصره ای در ذیل ماده ۴ این قانون وجود دارد که در آن گفته شده اگر شورای تامین استان تشخیص دهد که عدم دریافت خدمات بانکی این بنگاه ها، باعث مشکل برای استان می شود و برای مثال تعداد اشتغال زیادی را از دست می دهیم و عواقبی دارد و این موضوع را تایید کند، سیستم بانکی به مدت یکسال برای اینها چک صادر خواهد کرد و بدون محدودیت قانون چک، به آنها خدمات بانکی ارائه می کند.
قبادی در خصوص برنامه های استان برای کمک به این بنگاه ها و واحدها نیز گفت: به این منظور کمیته هایی در نهادهای مربوطه چون سازمان صنعت، معدن، خانه صنعت و معدن، جهادکشاورزی و… با تفویض اختیار از کار گروه تسهیل تشکیل شده که به مشکلات آنها رسیدگی شود.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه افزود: تعداد زیادی از این مشکلات در کمیته های مذکور حل می شود و مشکلاتی نیز که حل نشده در کار گروه تسهیل استان بررسی و برای آنها تصمیم گیری لازم صورت می گیرد/مهر
دیدگاه