دیدار تیم فوتسال شهرداری قزوین و شاهین کرمانشاه که عصر جمعه در ادامه رقابت های لیگ دسته یک کشور در حال برگزاری بود، به دلیل کشمکش بین بازیکنان 2 تیم متوقف شد.
طلوعکرمانشاه :
۲۵ ثانیه مانده به پایان بازی در ورزشگاه شهید بابایی قزوین تیم کرمانشاه به یکباره زمین مسابقه را ترک کرد و بازی نیمه تمام ماند/بازی نتیجه مسابقه ۲ بر یک به نفع تیم شهرداری قزوین رقم خورده بود که مسابقه به تشنج کشیده شد/در دقیقه ۳۵ مسابقه شهرداری قزوین گل دوم خود را به ثمر رساند و بازی با همین نتیجه در حال انجام بود تا اینکه تیم کرمانشاه زمین مسابقه را ترک کرد و با وجود اصرار داوران حاضر به بازگشت به مسابقه نشد.
مسئول کمیته فوتسال قزوین: بازی در ابتدا بسیار خوب پیش رفت و شرایط هر دو تیم به هم نزدیک بود اما در انتها شاهد کشمکش بودیم.
متاسفانه ناظر داوری از داوران خواست تا زمین ترک کنند و بازی آرامش پیدا کند و همین مسئله باعث شد تا تیم حریف میدان را ترک کند









دیدگاه