عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران ایران در ادامه اشاره ای هم به وجود ۲۰ هزار و ۵۰۰ واحد مرغداری صنعتی در کشور داشت و افزود: این واحدها سالانه حدود سه میلیون تن مرغ زنده و به عبارتی دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن گوشت مرغ تولید میکنند.
عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران ایران دلایل افزایش قیمت مرغ در فصل تابستان را تشریح کرد.
برومند چهارآیین، با بیان اینکه هر ساله در فصل تابستان شاهد افزایش قیمت مرغ در بازار هستیم، اظهار کرد: افزایش ناگهانی قیمت مرغ در برخی ایام سال و از جمله در فصل تابستان چندین دلیل دارد که اصلیترین آن به کاهش عرضه برمی گردد./ چهارآیین ادامه داد: اولین دلیل افزایش قیمت مرغ به دلیل کاهش عرضه در فصل تابستان، به گرمای هوا برمی گردد، زیرا در فصل گرم سال وزنگیری مرغ به دلیل گرمی و خشکی هوا به شدت کاهش می یابد./عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران ایران ادامه داد: دلیل دیگر افزایش قیمت مرغ در مقطع کنونی به افزایش تلفات واحدهای مرغدارای در سال جاری به دلیل عدم دسترسی به واکسن ها به دلیل تحریم ها هم از جهت کمی و هم از جهت کیفی برمی گردد، زیرا در حال حاضر ۶۰ درصد واکسن های مورد نیاز صنعت طیور از کشور های خارجی وارد می شود./وی از پایین بودن کیفیت نهاده ها به عنوان یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت مرغ در شرایط کنونی یاد کرد و افزود: قبلا نهاده های مورد نیاز صنعت طیور را از کشورهای برزیل و آرژانتین وارد می کردیم که هم اکنون این نهادهها از کشورهای هند و اوکراین وارد می شود که کیفیت به مراتب پایینتری دارند و همین سبب افزایش تلفات می شود./وی در ادامه دلیل اصلی دیگر افزایش قیمت مرغ در بازار را با افزایش تقاضا در ارتباط دانست و افزود: همواره در دو مقطع خاص سال شامل ۱۵ خرداد تا انتهای شهریور ماه و ۱۵ بهمن تا انتهای سال با افزایش قیمت مرغ به دلیل افزایش تقاضا در بازار مواجه هستیم.
دیدگاه