جمعه, ۲۳ آبان , ۱۴۰۴ Friday, 14 November , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23122 تعداد نوشته های امروز : 0×
حفاظت از ۱۶۱ هزار عرصه طبیعی کرمانشاه نیازمند مشارکت همگانی است
06 شهریور 1398 - 12:31
شناسه : 107726
9
مدیرکل حفاظت محیط زیست کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

فریدون یاوری با تبریک هفته دولت به تشریح فعالیت های این اداره کل پرداخت و افزود: استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه در مجموع ۲۴ هزار کیلومتر مساحت دارد که از این میزان ۱۶۱ هزار هکتار آن محیط طبیعی است که این میزان ۶.۷ درصد عرصه استان را شامل می شود و تلاش اداره کل حفاظت محیط زیست استان افزایش این عرصه به ۱۰ درصد است./مدیرکل حفاظت محیط زیست کرمانشاه در ادامه سخنان خود به فعالیت ۵۵ نفر محیط بان در استان اشاره کرد و گفت: حفاظت از ۱۶۱ هزار هکتار عرصه طبیعی با این تعداد محیط بان امکان پذیر نیست و از این رو نیاز به همکاری بیشتر مردم و سازمان های مردم نهاد برای حفاظت از محیط طبیعی استان داریم./یاوری با بیان اینکه درخواست نیروی بیشتری داده ایم، افزود: اکنون شاهد مشارکت بسیار خوب مردم و سازمان های مردم نهاد در حفاظت از محیط زیست هستیم و اگر این مشارکت ها نباشد توان حفاظت از این عرصه گسترده را نداریم و انتظار داریم سطح این مشارکت ها بیشتر شود./وی یکی از راهکارها برای حفاظت از محیط زیست را استفاده از ابزارها و فن آوری های روز دانست و گفت: برای این کار پنج دستگاه پهپاد خریداری کردیم و یک دستگاه هم توسط یکی از خیرین به اداره محیط زیست پاوه تحویل داده شده و بخشی از نیازها را از این طریق تامین می کنیم.

پ
پ

مدیرکل حفاظت محیط زیست کرمانشاه گفت: امسال برای اولین بار در کشور قصد داریم از طریق این پهپادها سرشماری حیات وحش استان را انجام دهیم.

وی در ادامه سخنان خود از مردم خواست بیشتر به فکر حفاظت از محیط زیست باشند و تاکید کرد که باید با مشارکت همگانی از تخریب و نابودی محیط زیست جلوگیری کنیم.

یاوری همچنین خواستار همکاری هرچه بیشتر رسانه ها برای نهادینه شدن فرهنگ حفاظت از محیط زیست در استان شد و افزود: در سال های اخیر این فرهنگ افزایش یافته و شاهد مشارکت بسیار خوب مردم استان در حفاظت از محیط زیست هستیم.

فعالیت ۱۴ گروه واکنش سریع در استان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش از فعالیت ۱۴ گروه واکنش سریع این اداره کل در سطح استان خبر داد و گفت: از این تعداد چهار گروه در شهرستان کرمانشاه و مابقی در سایر شهرستان ها فعالیت دارند.

یاوری افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست مسئول مستقیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده زیرنظر این اداره کل است و سایر عرصه ها توسط منابع طبیعی انجام می شود اگرچه محیط زیست هم همکاری دارد.

او همکاری این اداره کل با اداره کل منابع طبیعی را در بخش آتش سوزی بسیار خوب و هماهنگ دانست و گفت: در این زمینه مرزبندی مطرح نیست و در صورت بروز هرگونه آتش سوزی هدف اطفای حریق بوده و وارد میدان شدیم.

یاوری مشارکت سازمان های مردم نهاد و جوامع محلی را در اطفای حریق در استان بسیار موثر دانست و افزود: امسال در مناطق حفاظت شده استان متاسفانه شاهد بروز آتش سوزی در سطح ۱۷۰ هکتار بودیم که این میزان شامل ۸۰ هکتار در شهرستان پاوه، ۴۰ هکتار در بیستون و ۵۰ هکتار نیز در قلاجه گیلانغرب بود.

او با بیان اینکه در زیستگاه آهوان ایرانی در قلاجه شاهد بروز آتش سوزی بودیم، گفت: خوشبختانه آسیبی به آهوان وارد نشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کرمانشاه با بیان اینکه گزارشی از تلفات آهو در این مناطق نداشتیم گفت: آتش سوزی بیشتر به پوشش های علفی و جنگل وارد شده که باید از وقوع هرگونه آتش سوزی جلوگیری کنیم.

او به فعالیت ۳۵ سازمان مردم نهاد فعال در حوزه محیط زیست در استان اشاره کرد و گفت: این سازمان ها مشارکت بسیار فعالی در زمینه حفاظت از محیط زیست به خصوص در مهار آتش سوزی ها دارند./ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.